<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

19.10.2020

НА ПІДПРИЄМСТВІ ПОСИЛЮЮТЬ ПРОТИЕПІДЕМІЧНІ ЗАХОДИ

У зв’язку із загрозою спалаху коронавірусу та інших сезонних вірусних захворювань, на Черкаському «Азоті» посилено протиепідемічні заходи. Зокрема, забороняється допускати до роботи осіб з ознаками ГРІ, масові зібрання в структурних підрозділах, знаходження без нагальної потреби в приміщеннях, що не є робочим місцем.



Наголошується також на обов’язковому носінні масок працівниками в разі контакту з іншими людьми (на робочих місцях, в адміністративних будівлях, громадському транспорті тощо). У випадках зараження чи підозри на вірусні захворювання або прямого контакту з інфікованими особами, в яких підтверджено COVID-19, слід негайно повідомляти свого безпосереднього керівника та звертатися за допомогою виключно до сімейного лікаря.

 Медики «Азоту» ще раз наголошують: хто не підписав декларацію з сімейним лікарем, негайно це зробіть. Адже направлення на аналізи, стаціонарне лікування в разі хвороби дають лише сімейні лікарі. У місцях для куріння допускається знаходження не більше 2 осіб на відстані не менше 1,5 м. Погоджувати документи слід виключно через папки «на підпис», «з підпису».

У випадках виявлення у працівників підпорядкованого підрозділу захворювання на COVID-19 необхідно організувати додаткове прибирання дезінфікуючими засобами, щоденний температурний скринінг та контроль за загальним станом здоров’я у осіб, що мали незахищений контакт з хворим (без маски, відстань менше 1,5 м більше 15 хв), з записом в журналі довільної форми протягом 14 днів. Слід також обмежити контакти цих осіб з іншими працівниками структурного підрозділу.

Прес-центр ПрАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку