<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

16.10.2020

"АЗОТ" ПРОДОВЖУЄ ВИРОБЛЯТИ ТА ВСТАНОВЛЮВАТИ В МІСТІ ІГРОВІ Й СПОРТИВНІ МАЙДАНЧИКИ

Все більше й більше нового спортивного та ігрового обладнання виробництва Черкаського «Азоту» з’являється щороку в дворах багатоповерхівок, школах та дитячих садочках Черкас. Лише цього року дитячі «Майданчики щасливого дитинства» встановлено за адресами: Гоголя, 458, Іллєнка, 29, Гагаріна, 55, Чигиринська, 56, Благовісна, 469, Шевченка 470, 472, 474, Гоголя, 511.Триває влаштування ігрових майданчиків і за іншими адресами.



Майданчики й тренажери встановлюються там, де в цьому є найгостріша потреба. Проводять цю роботу на своїх округах депутати міської ради від «Азоту», куратори підшефних шкіл та активісти підприємства, яким небайдужа доля своїх мікрорайонів.

Випуск такого нетипового для хімічного підприємства обладнання «Азот» розпочав у квітні 2013 року. На той час в цьому була гостра потреба – в дворах будинків практично не залишилося ігрового обладнання для дітей.

Усі роботи з виготовлення комплектів ігрового та спортивного обладнання: від розробки проектної документації до монтажу готових конструкцій, безпосередньо виконують фахівці підприємства. Для цього у складі ремонтно-господарського цеху ПрАТ «АЗОТ» створено дільницю з виробництва конструкцій ігрового та спортивного устаткування дитячих майданчиків, працівники якої організовують основні роботи.

 Майданчики виробництва ПрАТ «АЗОТ» – не лише яскраві та багатофункціональні, а й надійні та безпечні, оскільки отримали санітарно-епідеміологічні висновки МОЗ України та закладів охорони праці, які підтверджують безпечність конструкцій під час їх експлуатації. На підприємстві проводиться і випробування готових конструкцій. Його здійснюють фахівці централізованого відділу технічного контролю, після чого видають на кожен виріб паспорт із зазначенням всіх параметрів обладнання і гарантійним терміном експлуатації.

 Всі виготовлені елементи ретельно зачищають та фарбують, усуваючи навіть незначні дефекти, аби подарунок від підприємства був бездоганним та приносив радість дітлахам. І не дивно, адже працівники «Азоту» роблять це й для себе, бо на цьому обладнанні граються також їхні діти та онуки.

Прес-центр ПрАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку