<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

02.09.2019

ПАТ «АЗОТ» допоміг школам підготуватися до навчального року

Вже традиційно Черкаський «Азот» бере активну участь у підготовці підшефних шкіл до нового навчального року, а депутати від ВО «Черкащани» роблять все можливе, щоб навчальні заклади отримували фінансування з міського бюджету на проведення вартісних капремонтів та реконструкцій.

Так, цього року на ремонт школи № 22, яку курує майстер з ремонту автотранспортного цеху ПАТ «АЗОТ» Валерій Горохівський та заступник міського голови Черкас Максим Скорик з бюджету було виділено майже 1,5 млн грн. Тут закінчено заміну всіх вікон, виконано капремонт спортивної зали, 3-х санвузлів, замінено 9 дверей.  «Азот» взяв на себе проведення гідравлічних випробувань та промивки системи опалення, перевірку ізоляції електропроводки та блискавкозахисту, придбання газонокосилки. 

Відкриття оновленої спортивної зали стало справжнім святом для дітлахів. На нього завітали і куратори від ПАТ «АЗОТ» та подарували майбутнім чемпіонам волейбольні м’ячі. 



У ЗОШ №12 цього літа виконано роботи з повної заміни системи водопроводу і каналізації, на що, за сприяння депутата від ВО «Черкащани» Григорія Кузьменка, з бюджету було виділено 1 млн 200 тис грн. Ще 600 тис грн спрямовано на ремонт даху та самого приміщення спортзалу. А силами ПАТ «АЗОТ» було пофарбовано стіни в рекреації 2 поверху, перевірено контур заземлення, вивезено сміття, закуплено паливо для покосу трави.

За сприяння депутата міської ради, начальника цеху ВПіПК ПАТ «АЗОТ» Олександра Сандецького, у ЗОШ №5 розпочалася заміна вікон, на яку виділено 900 тис грн. Багато в школі зроблено і працівниками «Азоту»: ремонт вхідної групи, рекреації другого поверху, двох класних кімнат (математика, праця).


Перелік справ, які робляться Черкаським «Азотом» у підшефних школах, можна продовжувати ще довго. У ЗОШ №33 (куратор – начальник економічного бюро ЦКР ПАТ «АЗОТ» Олександр Панченко) було пофарбовано сходові клітини запасних виходів, виконано ремонт системи опалення та двох класних кімнат. У ЗОШ №21 (куратори – депутат, головний електрик ПАТ «АЗОТ» Ігор Кривошеєв та активіст Олександр Жмурко) проведено перевірку контуру заземлення, фарбування сходової частини, перевірку освітлення та вимикачів, обгороджено клумби. У школі №2 (куратор – Ольга Усова) виконано ремонт сходової частини 2-го поверху, закуплено паливо для покосу трави, для ЗОШ №4 (куратор – Юрій Харламов) – закуплено господарський інвентар, паливо, встановлено огорожі для клумб тощо.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку