<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

01.08.2019

Комбінату громадського харчування ПАТ «АЗОТ» – 40 років

Важливу дату відзначають сьогодні, 1 серпня, працівники комбінату громадського харчування ПАТ «АЗОТ», який рівно 40 років тому став структурним підрозділом підприємства і повністю взяв на себе відповідальність за харчування багатотисячного колективу хіміків.


У часи, коли кількість азотівців наближалася до 8 тисяч, працівники КГХ обслуговували 5 їдалень на території підприємства, безліч буфетів у різних цехах, торгову точку та ще й встигали постачати кондитерські вироби в торговельні заклади міста. Про ті часи пам’ятають лише кілька заслужених азотівських «годувальниць», які віддали підприємству по кілька десятків років наполегливої праці.


Найдосвідченішим поваром азотівського КГХ є Марія Соломатіна. Саме їй тут довіряють приготування складних фірмових страв. Великий досвід роботи мають також директор КГХ Ольга Ситник, інженер-технолог Ірина Почтарьова, кухонний працівник Наталія Манько, кондитер V розряду Наталія Ткаченко, шеф-повар Наталія Михайлик, яка керує їдальнею №4. Саме цей заклад громадського харчування є гордістю КГХ та окрасою території підприємства. У 2014 році тут було завершено повну реконструкцію приміщення, під час якої замінено все: від каналізації й водопроводу до обладнання і посуду.


Нині колектив їдальні, а це 12 осіб, підтримує її в прекрасному стані, радує відвідувачів смачними стравами та асортиментом. Тут же працює кондитерський цех, який забезпечує весь «Азот» свіжою, смачною продукцією без жодних шкідливих домішок, працює розвозка молока і води по цехам. Крім того, у їдальні обслуговують працівників підприємства, яким показане лікувально-профілактичне харчування. А сучасна лінія роздачі страв з підігрівом дає можливість подавати страви та напої і теплими, і холодними залежно від пори року та бажань відвідувачів їдальні.


Як зазначила Ольга Ситник, щоб смачно та професійно готувати, потрібно мати талант і велике бажання працювати в сфері громадського харчування. Саме завдяки таким якостям працівники комбінату стають справжніми професіоналами, яких важко замінити, яких знають, цінують і поважають на підприємстві.

Тож бажаємо колективу КГХ подальшої плідної роботи, можливостей для вдосконалення своєї майстерності, достойної винагороди за свою роботу та вдячних відвідувачів.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку