<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

09.05.2019

ПРОЕКТНО-КОНСТРУКТОРСЬКОМУ ВІДДІЛУ – 55 РОКІВ

9 травня 1964 року є історичною датою для колективу проектно-конструкторського відділу ПАТ «АЗОТ». Саме цього дня інженерна група випустила свій перший проект. 



І по сьогодні висококласні майстри своєї справи, колектив якого очолює Валерій Вікторович Войшвило, створюють до шестисот проектів на рік, здійснюючи конструкторський супровід будь-яких робіт на підприємстві – від ремонту приміщень до встановлення дитячих майданчиків у місті до більш складніших проектів з модернізації, ремонту та технічного переоснащення виробництва.

Розвиток Черкаського «Азоту» ніколи не стоїть на місці. Проте, фахівці вчасно справляються з викликами часу завдяки професіоналізму, прагненню освоювати специфіку хімічного виробництва та високому рівню кваліфікації. Вже на цьогорічному рахунку колективу не одна сотня завдань, виконаних з особливою відповідальністю та творчим підходом. Оскільки і в хімічній галузі професія інженера-проектанта творча і майже ювелірна. Розрахунки варто виконувати з максимальною точністю і не інакше.

Щиро вітаємо увесь дружний колектив проектно-конструкторського відділу з 55-річним ювілеєм. Бажаємо щедрих успіхів, втілення нових ідей та задумів на найближчі півстоліття!

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку