<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

14.04.2019

Виповнилося 55 років з дня створення Центральної лабораторії «Азоту»

14 квітня відзначає 55-річний ювілей колектив Центральної лабораторії ПАТ «АЗОТ». Цей структурний підрозділ був створений на підприємстві одним з перших, адже потрібно було терміново розпочинати роботу над розробкою та впровадженням методик визначення показників готової продукції майбутніх виробництв.

На фото заст. начальника ЦЛ Світлана Кузнєцова (зліва) та начальник ЦЛ Світлана Загорулькіна (праворуч)
з колективом лабораторії боротьби з корозією


Дослідна аналітична лабораторія ЦЛ – начальник Ігор Іщенко та хімік Алла Стороженко


Колектив лабораторії боротьби з корозією – інженер-технолог Лариса Бурова, провідний інженер-технолог Лариса Чміль,
начальник Ірина Федулова

З того часу колектив лабораторії зробив великий внесок у розвиток Черкаського «Азоту», допомагаючи забезпечувати виконання плану технічного розвитку підприємства, проведення розробки нових видів продукції, впровадження сучасних досягнень науки, спрямованих на інтенсифікацію виробництва та поліпшення техніко-економічних показників діючих процесів і обладнання.






Дослідна лабораторія неорганічної хімії – лаборант хіманалізу Ірина Камінська (1 фото), інженер-технолог 
Оксана Менько (2 фото), хімік Надія Гнуча та провідний інженер Іванна Демчук (3 фото)

Сьогодні ЦЛ складається з 5 структурних підрозділів, кожен з яких відповідає за свою ділянку роботи: забезпечення цехових лабораторій методиками хімічного аналізу, безпосередня участь в організації та проведенні аналітичного контролю, визначення стану й можливості подальшої роботи технологічного обладнання, контроль стану води в річці Дніпро, контроль стічних вод та вод водооборотних циклів «Азоту». Також увага фахівців спрямована на поліпшення продукції, що виробляється (аміачна селітра, карбамід, КАС), підвищення ефективності каталітичних процесів, зниження корозії устаткування, розробку методів біохімічної очистки стічних вод тощо.


Препараторський підрозділ дослідної аналітичної лабораторії – хімік Марина Уренцева та лаборант хіманалізу 
Наталія Солонько з начальником Ігорем Іщенком

Провідний інженер ЦЛ Ольга Петракова


Слюсар КВПіА ЦЛ Василь Бережний

З 2001 року колектив Центральної лабораторії очолює Світлана Загорулькіна – досвідчений фахівець, яка тримає під контролем і виробничі, й господарські питання. Багаторічна плідна праця співробітників ЦЛ відзначена високими нагородами й численними грамотами. Останнім часом колектив лабораторії поповнили молоді кадри, які переймають знання досвідченіших колег, а ще – вміння працювати, як одна згуртована дружна команда однодумців, що також сприяє високим трудовим досягненням. 

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку