<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

06.02.2019

Керівники «Азоту» пройшли планові навчання з охорони праці

Із січня 2019 року в ПАТ «АЗОТ» розпочалися чергові планові навчання з питань охорони праці. Відповідно до вимог законодавства, вони проводяться раз на три роки. 


На минулому тижні свої знання вдосконалювала перша група з 39 осіб, до якої увійшли керівники підприємства, головні фахівці, керівники відділів, фахівці відділу охорони праці, члени комісій з перевірки знань з питань охорони праці, а також фахівці, які здійснюють контроль за технічним станом і безпечною експлуатацією обладнання підвищеної небезпеки.

Відповідно до вимог Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, зареєстрованого в Мін’юсті 15 лютого 2005 року, такі навчання є обов’язковими для підприємств з чисельністю працівників понад 1000 осіб та передбачають вдосконалення знань з 9 базових тем. Це основні положення діючого законодавства України про охорону праці зі змінами та доповненнями останніх років, правила охорони праці під час експлуатації обладнання та при виконанні робіт з підвищеною небезпекою, правила пожежної безпеки тощо.


Навчання проводили 5 викладачів з ТОВ «Навчально-виробничий центр «Професійна безпека» (м.Київ), які читали цікаві та змістовні лекції з відеопрезентацією.

Наступними слухачами курсу «Охорона праці», який організує Навчальний центр товариства, будуть керівники цехів та їхні заступники. Навчання проходитиме з 11 по 22 лютого.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку