<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

12.06.2018

Справжні майстри своєї справи

Спеціалістам цеху господарської діяльності завжди є чим похвалитися. Вони пропонують креативні ідеї і втілюють їх у життя. Будь-яка робота, за яку вони беруться, оцінюється на «відмінно». 

Варто подивитись на вирощені троянди, які засяяли рожевими кольорами на підході до центральної прохідної, або на покошені газони, чи акуратно прибрану територію, що простяглася вздовж по обидва боки вулиці Героїв Холодного Яру. Ніби суцільний зелений килим «купається» у сонячних променях. Жодної бур’янинки чи смітинки. 

Троянди під опікою працівниць ЦГД

А нещодавно прикрасили територію навпроти медико-санітарної частини п’ять лавочок, що виготовлені за їх замовленнями в ЦКР, РБЦ, пофарбовані в цеху АСіП та зібрані на дільниці з виробництва конструкцій ігрового та спротивного обладнання цеху господарської діяльності. Відтепер на лавках можна посидіти в затінку в спекотні дні літа під час обідньої перерви, або відпочити кілька хвилин перед початком чи після закінчення робочої зміни в очікуванні громадського транспорту, зупинка якого, всього-на-всього, в кількох десятках метрів. 


Бригада з установки лавочок: Наумович В.А., Шматков С.М. та Єременко А.О.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку