<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

13.04.2018

Збірна команда управління товариства ПАТ «АЗОТ» з міні-футболу – переможець першості

У колективі хіміків Черкаського ПАТ «АЗОТ» є добрі не лише виробничі, а й спортивні традиції. В їх числі – проведення міні-футбольних змагань серед структурних підрозділів підприємства за участі спортсменів старшого віку, категорія (40+). Цьогорічна першість присвячувалася великоднім святам.


У боротьбі за призи кращої команди підприємства взяли участь виробничники-футболісти з цехів: котельного, централізованого електроремонтного, капітальних ремонтів, управління матеріально-технічного постачання та управління товариства ПАТ «АЗОТ». Збірні команди управління товариства ПАТ «АЗОТ» та цеху капітальних ремонтів і розіграли фінальну частину футбольної першості серед ветеранів.

Нагородженя переможців першості. Кубок в руках капітана збірної УТ Олександра Самаріна

За перше місце була нагороджена збірна команда управління товариства ПАТ «АЗОТ» (капітан Олександр Самарін). Команда – неодноразовий переможець змагань серед ветеранів, у запеклому двобої з рахунком 5:2 перемогла технічно сильну, непоступливу збірну команду «ремонтників» із цеху капітальних ремонтів (капітан Олександр Панченко).

Нагороду за 2-ге місце отримав капітан збірної ЦКР Олександр Панченко

Церемонію нагородження проводив заступник голови профкому ПАТ «АЗОТ» Андрій Лукашенко, який побажав нашим фізкультурникам здоров’я, плідних здобутків та нових звершень у житті і спорті!
 
Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку