<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

26.12.2017

У «ДРУЖБІ НАРОДІВ» ВІДБУЛИСЯ НОВОРІЧН0-РІЗДВЯНІ СВЯТА ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ ЧЕРКАСЦІВ

20 та  24 грудня в ПК «Дружба народів» відбулися святковий концерт та новорічно-різдвяна театралізована вистава, які керівництво та профспілковий комітет Черкаського ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM організували для дітей працівників підприємства, учнів підшефних шкіл, дітей з багатодітних сімей та вихованців різних дитячих організацій.



Щороку діти з нетерпінням чекають, коли до них у гості прийде Святий Миколай. Вони щиро вірять у те, що з його появою відбудеться щось незвичайне, світле і добре. А ще Микола Чудотворець ніколи не поскупиться на подарунки, так звані, миколайчики. Саме так і сталося! Смачними фігурними пряниками, які спекли працівники кондитерського цеху комбінату громадського харчування ПАТ «АЗОТ», малечу пригощали у святковій «вітальні» Палацу. А потім у концертній залі  для усіх гостей мистецького заходу танцювали та співали учасники творчих колективів «Дружби народів» та міста, даруючи присутнім море радості та позитивних емоцій. Кульмінацією театралізованого концерту стала поява на сцені Святого Миколая, який привітав діток та дорослих з наближенням новорічно-різдвяних свят, побажав усім миру, здоров’я, гарного настрою, добрих вчинків, милосердя та Божого благословення.















– 24 грудня фойє Палацу було вщент переповнене веселим дитячим гамором. Дітлахи, одягнуті в костюми різних казкових персонажів, виконували пісні й таночки, розповідали віршики й колядки, даруючи своєю безпосередністю радість та передноворічний настрій. За найоригінальніші костюми вони отримували новорічні іграшки. А їх цього року було закуплено 1200 штук, – розповів голова профкому Василь Іванов.





Приємною несподіванкою для малечі та дорослих стала вистава-мюзикл «Коза Дереза» за участю акторів Черкаського музично-драматичного театру. Від її перегляду всі отримали величезне задоволення. П’ятирічна Настуня, яка прийшла на «новорічну казку» з бабусею Валентиною Петрівною (працівницею Черкаського «Азоту»), неодмінно розповість своїм друзям про справжню урочистість та добру атмосферу свята. Дівчинка вже не вперше відвідує такі заходи, дуже ретельно готується до них і уважно слухає й спостерігає за театралізованим дійством на сцені.  Та й сама бабуся відверто зізналася, що разом із онучкою перебувала немов у казці.







Організацією дитячих свят, закупівлею кондитерських виробів та іграшок займалася спеціальна «новорічна комісія», яку очолює контролер ЦВТК Людмила Герявенко.

Отже, свята вдалися! І будемо вірити, що і в наступному році найзаповітніші мрії й бажання дітей та їхніх батьків обов’язково здійсняться. А на згадку про зустріч Святого Миколая та новорічне свято залишаться ось ці фотосвітлини із щирими посмішками та сяючими очима всіх учасників дійства.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку