<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

05.10.2017

ПРЕДСТАВНИКИ ЧЕРКАСЬКОГО ПАТ «АЗОТ» ПРИВІТАЛИ ПОЧЕСНОГО ПРОФЕСОРА ЧДТУ ГЕННАДІЯ СТОЛЯРЕНКА З ЮВІЛЕЄМ

Вже протягом багатьох років між Черкаським ПАТ «АЗОТ» і кафедрою хімічних технологій неорганічних речовин (нині кафедра хімічних технологій і водоочищення) Черкаського державного технологічного університету триває плідна співпраця у плані підготовки молодих фахівців, взаємному обміні досвідом з метою закріплення теоретичних знань та їхнього практичного застосування на виробництві.


Ректор ЧДТУ О.Григор урочисто вручив ювіляру атестат «Почесний професор ЧДТУ»

Загалом на базі кафедри, яку 23 роки поспіль очолює професор Геннадій Степанович Столяренко, підготовлено понад тисячу інженерів-хіміків-технологів для підприємств хімічної промисловості України.




Поруч із Геннадієм Столяренком в цей день його випускники, представники ПАТ «АЗОТ»

Серед них є випускники, а нині спеціалісти високої кваліфікації, які керують структурними підрозділами Черкаського «Азоту» та майстерно справляються зі своїми професійними обов’язками. У їх числі начальник виробничого відділу Іван Рудзеєв, заступник начальника технічного відділу Віталій Небелиця, заступник начальника цеху К-1 Анатолій Чигирик, старший диспетчер Ірина Ілмедова, начальник дослідно-аналітичної лабораторії центральної лабораторії Аліна Лисиця, начальник відділення цеху А-3 Володимир Мороз, начальник відділення цеху ХВО Павло Півторака та інші.

Днями всі вони зібралися у стінах alma-mater, щоб привітати шанованого керівника Геннадія Степановича Столяренка з присвоєнням йому високого звання «Почесний професор ЧДТУ» за великі заслуги перед навчальним закладом та з нагоди життєвого ювілею – славного 75-річчя.


Від імені правління товариства ювіляра привітала І.Умярова

На урочистостях побували і висловили слова вдячності від імені правління товариства, колективу технічної служби, колишніх студентів директор департаменту з управління персоналом та соціальних питань Ірина Умярова та начальник навчального центру Ігор Негробов.

– Для нас, азотівців, велика честь бути запрошеними на пошанування такої людини, як Геннадій Степанович, котрий все своє життя присвятив науковій діяльності, а також вихованню і підготовці молодих фахівців-хіміків. Адже на сьогодні для роботодавця важливо не лише сучасне устаткування, володіння прогресивними технологіями виробництва, а й кадрове питання – мати висококваліфікований персонал, який би міг управляти всіма найскладнішими технологічними процесами і вирішувати невідкладні виробничі завдання. Щира вдячність Вам, шановний Геннадію Степановичу, за активну участь у підготовці молодого покоління сучасних хіміків. Ваша особиста заслуга в цьому неоціненна, – зазначила Ірина Умярова.


Геннадій Степанович Столяренко із щирими словами подяки всім присутнім

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку