<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

01.09.2017

ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дорогі учні, студенти, педагоги та батьки!

Вкотре ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці нашого міста розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість переплелися разом. Це Черкаси зустрічають День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності, яке у пам’яті кожної людини залишається надовго.


Першовересень в спеціалізованій школі №17

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до вершин знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для маленьких першачків (серед азотівських родин їх набереться чимало), які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим і відповідальним він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати майбутню професію, чи випускників вищих навчальних закладів, які будуть втілювати отримані знання в реальному житті. Яким буде їхній вибір – залежить тільки від них. І ми бажаємо їм успіхів!


На урочистій лінійці в гімназії №9

З усією теплотою серця слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю заслуговують вчителі. Бо саме ви – представники освітянської ниви, – сприяєте формуванню особистостей, від яких залежить завтрашній день нашої України.

Нехай цей навчальний рік відкриє перед вами, дорогі учні і студенти, нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів і викладачів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.


Красуні-старшокласниці загальноосвітньої школи №18

З нагоди свята бажаємо і дітям, і батькам незабутніх миттєвостей шкільного та студентського життя. Хай збуваються всі заповітні мрії ваших родин.

Щасти вам!


Возврат к списку