<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

23.08.2017

Вітаємо з Днем Державного Прапора України! З Днем Незалежності України!


Україна відзначає День Державного Прапора 23 серпня, в переддень Дня Незалежності, і ці свята нерозривно пов'язані.

З любов`ю до України, з повагою до минулого нашого народу,
ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави. Зі святом вас!
Нехай символ України – Державний прапор – осяває наш шлях та надихає до нових успіхів у добрих справах задля щасливого розвитку України! Миру і чистого неба над нашою Ненькою Україною!

Адже під  блакитно-жовтим прапором українці йшли до проголошення самостійності, долали  складні  перешкоди впродовж своєї непростої історії. Тому для України як держави, яка має давнє історичне коріння і прагне стати повноправним членом Європейського Союзу, природним є вияв пошани до своєї національної символіки, а саме до прапора. Всі ми спостерігали, як за останній час блакитно-жовта стрічка перетворилася з офіційного державного символу на щось набагато більше — рідне, заповітне.

У нинішніх реаліях ці два кольори підкреслюють нашу самобутність, українськість, свободу духу народу, безмежну його любов до батьківської землі та віру в її щасливе завтра. Важко повірити, що сьогодні, у середині другого десятиріччя ХХІ століття, українці проливають кров за свободу, за Вітчизну, за єдність. Зараз в очах України — смуток, в душі — неспокій.

24 серпня — червоний день календаря –  Державне свято України, що відзначається на честь прийняття Верховною радою УРСР «Акта проголошення незалежності України».  24 серпня прийнято вважати датою утворення держави Україна в сучасному вигляді.

З ДНЕМ Незалежності, УКРАЇНО!!!


Возврат к списку