<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

26.05.2017

Вітаємо вас з професійним святом – Днем хіміка!




 Шановні співробітники, ветерани хімічної галузі, колеги, друзі!

Щиро вітаю з нашим професійним святом – Днем хіміка! 

З  2011 року,  коли об’єдналися підприємства Черкаський «Азот», «Рівнеазот», «Сєвєродонецьке об’єднання АЗОТ», «Концерн СТИРОЛ» в групу з випуску азотних мінеральних добрив -  «OSTCHEM Group DF», - ми з вами пройшли нелегкий, але плідний шлях. Разом ми маємо злети й падіння. Наразі, коли в нашій державі йде складна політична гра та склалася ситуація із зупинкою підприємств в сезон, ми, все – таки, маємо надію та сподівання, що наші підприємства – флагмани національного хімічного комплексу України, знову будуть випускати для українських аграріїв мінеральні добрива, конкурентоздатні не тільки в нашій державі, а й на світовому ринку. Ми маємо надію, що вітчизняна хімічна галузь нарешті запрацює, а марку «OSTCHEM» знову будуть  впізнавати далеко за межами нашої країни.

Дорогі хіміки! У цей святковий день, висловлюючи подяку за вашу працю, щиро бажаю кожному працівникові міцного здоров’я на довгі роки, миру й добробуту, злагоди та родинного щастя.

Генеральний директор OSTCHEM Олександр Халін

 

Шановні ветерани праці, дорогі азотівці!

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем хіміка!


Зичимо вам міцного здоров’я, бадьорості, душевної злагоди, впевненості у завтрашньому дні та твердої віри у власні можливості. Земних вам щедрот, родинного добробуту, мирного неба, оптимізму та життєвої наснаги.

Правління товариства. Профспілковий комітет.

Возврат к списку