<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

15.05.2017

Творчий ювілей своїх керівників танцклуб «Лілея» відзначив великим концертом

У найбільшому обласному мистецькому осередку – Палаці культури «Дружба народів» ПАТ «АЗОТ» у суботній вечір, 13 травня, відбувся ювілейний концерт танцювально-спортивного клубу «Лілея», присвячений 45-річчю творчої діяльності засновників і незмінних керівників колективу, заслужених працівників культури України Віри та Валентина Фролових.



Танцювальний клуб «Лілея» – це клуб сучасних бальних танців, який по праву вважається зачинателем бальної хореографії в нашому місті. Його засновниками і незмінними керівниками всі ці роки є професіонали високого ґатунку, які залюблені у свою справу і віддані їй всім серцем і душею. Це Віра і Валентин Фролови. Вони виховали не одне покоління хореографів, керівників танцювальних колективів Черкас та інших міст. Їхні вихованці брали участь та здобували перемоги в багатьох престижних конкурсах. Нині чимало випускників танцювального клубу «Лілея» працюють у провідних клубах Англії та інших країн Європи, а також в США, Ізраїлі тощо. Талановиті керівники залюбки передають свою майстерність молодому поколінню, формуючи культурно розвинених особистостей. Колектив «Лілеї» – мистецька гордість міста.








У танцювальних композиціях, які були представлені глядачам, була розкрита багаторічна історія творчої діяльності цього чудового колективу. Мовою танцю учасники концерту подарували шанувальникам їхньої творчості справжню насолоду і незабутні враження. Цікавим є той факт, що саме у «Лілеї» нараховується багато танцювальних династій. Колишні вихованці клубу приводять сюди своїх діток. А це є чи не найбільшим визнанням таланту Віри та Валентина Фролових!





Теплі слова подяки та вітань від директора ПК «Дружба народів» Галини Бурлаки, колишньої вихованки ансамблю «Лілея», а нині художнього керівника народного самодіяльного шоу-балету «Каприз» Лілії Тихомирової, вдячних батьків, бурхливі оплески і море квітів – таким було щире визнання багаторічної діяльності заслужених працівників культури України Віри та Валентина Фролових.



Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку