<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

04.01.2017

У НОВОРІЧНУ НІЧ ВОНИ ЗАБЕЗПЕЧУВАЛИ РОБОТУ ПІДПРИЄМСТВА

Робота у святкові дні для працівників Черкаського «Азоту» – звична справа, як і для їхніх родин. Нерідко на зміні доводиться зустрічати й традиційно сімейне свято – Новий рік. От і цього року роботу підприємства забезпечували сотні спеціалістів, які випускали та відвантажували споживачам «новорічну» продукцію.



До слова сказати, серед людей, яким випало працювати в новорічну ніч, не вдалося знайти жодного, хто б жалкував чи, тим паче, сумував з цього приводу. Робота є робота.

– Мені досить часто випадало чергувати на Новий рік. За десять років роботи в цеху М-­5, я п’ять разів зустрічала це свято на зміні. І за 17 років роботи диспетчером було багато новорічних змін, – розповідає диспетчер Наталія Мельницька, яка працювала цієї новорічної ночі. – Чоловік сам багато років пропрацював по змінах в цеху М-­5 та й синок Кирил, який зараз ходить до третього класу, знає, що в тата й мами така робота.

Новорічний настрій на робочому місці диспетчерам створює прикрашена ялинка та ціла колекція з 17-ти іграшкових символів року, які їм дарує на Новий рік начальник виробничого відділу Володимир Шендер. Цього року колекція має поповнитися ще одним півником.


Диспетчер Н.Мельницька

Отримала традиційний подарунок під ялинку – коробку цукерок – і новорічна зміна цеху з виробництва слабкої азотної кислоти М-­5. Роль Діда Мороза тут вже багато років виконує цеховий комітет. Чергувала на Новий рік зміна №1, тож вона й вбирала напередодні новорічну ялинку.


Працівники «новорічної» зміни №1 цеху М-5

Ретельно підготувалися до Нового року і в цеху М­-9. Центральний пульт управління гранбашти по-­святковому замайорів підвішеними до стелі кульками, саморобними ялинками та великим новорічним привітанням. Так креативно прикрасили своє робоче місце працівники зміни №4. У Новорічну ж ніч тут чергувала зміна №1, а роботу відділення упаковки та складу забезпечувала зміна №2.


Зміна №1 цеху М-9 на ЦПУ гранбашти


Зміна №2 відділення упаковки і складу цеху М-9

Трудилися на Новий рік також працівники інших структурних підрозділів, а частина азотівців чергували вдома напоготові на випадок, якщо знадобиться терміново вийти на роботу.

Традиційно новорічні зміни приймали вітання від керівників ПАТ «АЗОТ» та структурних підрозділів підприємства, колег з інших змін. Тож, де б не перебували азотівці, вони завжди відчувають себе частиною єдиного потужного й дружного колективу, який робить одну велику справу. 

Бажаємо всім азотівцям в новому році міцного здоров’я, миру, добробуту та стабільності. Нехай кожен день буде щасливим, яскравим, багатим на успіхи, приємні події, незабутні зустрічі, душевне тепло і любов!


Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку