<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

03.01.2017

Азотівці вітали композитора Миколу Плашкевича

У грудні в обласному Будинку вчителя відбувся творчий вечір самодіяльного композитора, автора багатьох обробок українських народних пісень, заслуженого працівника культури України Миколи Плашкевича.


Виступ хору ветеранів праці ПАТ «АЗОТ»

У вщент переповненій залі зібралося багато шанувальників його творчості. Адже ім’я Миколи Плашкевича добре знане на Черкащині та за її межами. З глядацької зали за дійством, що відбувалося на сцені, він ніби оцінював  свій пройдений творчий шлях.

Тепло і щиро про Миколу Васильовича розповідали доктор історичних наук, професор Анатолій Чабан, ведуча творчого вечора Євгенія Досужа, а мистецькі колективи доповнювали сказане пісенними композиціями. В їх числі: Черкаський державний заслужений український народний хор, Черкаський фольклорний ансамбль «Спадщина», тріо «Вербена», заслужений артист України Віталій Дука, колектив народного аматорського хору ветеранів праці ПАТ «АЗОТ», народний самодіяльний хор «Славутич». Лейтмотивом вечора стала пісня на слова і музику Миколи Васильовича «Сповідь» у виконанні хору «Славутич», до створення якого він  причетний.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку