<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

25.10.2016

ЧЕРКАСЬКИЙ «АЗОТ» ОSТСНЕМ ВСТАНОВИВ У МІСТІ ПІВСОТНІ ДИТЯЧИХ І СПОРТИВНИХ МАЙДАНЧИКІВ ВЛАСНОГО ВИРОБНИЦТВА

Черкаське ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу ОSТСНЕМ (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), встановило спортивні  майданчики в ЗОШ №15 та гімназії №31, а також ігрове обладнання в дитячих садочках №№43 і 59.



Урочисте відкриття майданчиків відбулося 24 жовтня. До дітей на своєрідне свято завітали представники ПАТ «АЗОТ».


«Наш «АЗОТ» містоутворююче,  соціально – відповідальне підприємство. Ми вважаємо, що адресна допомога конкретного підприємства своєму місту є надзвичайно важливою. У рамках нашої програми «Збережи своє місто», в Черкасах уже встановлено півсотні комплектів сучасного дитячого ігрового та спортивного обладнання, виготовленого в ПАТ «АЗОТ», – розповідає Костянтин Саленко, директор департаменту з соціальних питань ПАТ «АЗОТ». – Ми розглядаємо прохання мешканців житлових будинків, дитячих садочків та шкіл і визначаємо, де найбільша потреба в таких майданчиках. Наші працівники не лише виготовляють і встановлюють обладнання, а й надають гарантійне обслуговування під час його експлуатації».



У дитячих навчальних закладах з нетерпінням чекають на допомогу від «Азоту», адже встановленим тут спорудам зазвичай вже не один десяток років.

«Ми не мали можливості оновити обладнання з 1973 року, а завдяки «Азоту» отримали відразу дев’ять нових елементів. Діти просто в захваті від нових сучасних яскравих машинок, – коментує Галина Солоха, завідувач дитячого садочка №59. Дякуємо хімічному підприємству за те, що у місті робиться така важлива справа».

А встановлений у школі №15 спортивний майданчик вже встиг стати улюбленим місцем відпочинку дітей.





«Сьогодні учні прагнуть дотримуватися здорового способу життя. Чимало з них після занять відвідують тренажерну залу й неодноразово висловлювали думку, що було б добре, якби у нашій школі з’явилося спортивне обладнання, де можна було б займатися безкоштовно і в будь-який час. Крім того, тренажери допомагають урізноманітнити уроки фізкультури», – зазначила Тетяна Голос, вчитель фізкультури ЗОШ №15.

Черкаський «Азот» продовжує забезпечення міста ігровим та спортивним обладнанням. Днями буде закінчено монтування дитячого розважального комплексу на подвір’ї житлового будинку по бульв. Шевченка, 352.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку