<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

20.09.2016

День відкритих дверей у центрі дитячої творчості ПАТ «Азот»

Як завжди цікаво, креативно та яскраво пройшов День відкритих дверей у Центрі дитячої творчості ПАТ «АЗОТ». На захід завітали близько сімдесяти дітей та дорослих, які мали можливість дізнатися все про роботу студій центру та записатися до них на заняття.



Директор ЦДТ Людмила Дивнич розповіла про роботу музично-драматичної студії «Екстрим», де дітей навчають техніці мовлення, вокалу, акторській майстерності, розвивають у них ерудицію, логіку й комунікативні навички.  Вихованці студії неодноразово здобували призові місця та виборювали гран-прі на різних конкурсах та фестивалях, що проходили в багатьох містах України, а також в Польщі, Швеції та Фінляндії. Цього року в планах студії – постановка англомовної вистави, яка буде проводитися спільно з учасниками англійського інтерактивного клубу «Simple English».

Багато дізналися гості Центру й про роботу студії мультиплікації, що включає в себе групу «Пластилінчик» для найменших та «МультMaker», де займаються більш старші діти і, власне, вчаться самостійно знімати короткометражні мультфільми. Це порівняно новий, проте перспективний напрям роботи ЦДТ. Студія відкрилася лише в 2015 році, а вже в травні пройшов фестиваль, на якому її вихованці представили свої перші роботи.



Як зазначила Людмила Дивнич, цього року для юних мультиплікаторів планується проводити майстер-класи за участі журналістів, сценаристів, режисерів, що дозволить дітям значно розширити потрібні для такої роботи знання та навички. Також у планах –  екскурсії за куліси театру, в майстерню стоматологічної клініки і навіть у Національну кіностудію художніх фільмів імені Олександра Довженка.

Родзинкою свята стала безпрограшна лотерея з призами від ТРЦ «Пластилін» та смачне чаювання.



Нагадаємо, що на сьогодні ЦДТ відвідують близько 130 дітей працівників Черкаського «Азоту». Переважно це діти одиноких матерів чи батьків, діти з багатодітних і малозабезпечених родин та діти з особливими потребами.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку