<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

15.09.2016

Азотівці продовжують допомагати бійцям на передовій

Рулон міцної чорної плівки площею 300 м2 передали днями волонтери «Азоту» для бійців батальйону «Айдар», який нині дислокується поблизу райцентру Мар’їнка Донецької області. Бійці попросили плівку для облаштування бліндажів, що з початком сезону дощів почали протікати.



–  Ми намагаємося завжди виконувати прохання бійців, що надходять з передової. Нещодавно, передали дві пластмасові бочки для питної води, придбали і передали цигарок на прохання 128-ї гірничо-мотострілкової бригади, яка нині тримає бойову позицію в сумнозвісній шахті «Бутовка» – крайній українській позиції під Донецьком, – розповідає керівник волонтерської групи «Азоту», командир воєнізованого газорятувального загону (ВГСО) Володимир Руденко. – Влітку через азотівця Юрія Карпича, який нині демобілізований і працює в цеху М-6,  було передано форму «Горка» та розгрузки для бійців Рустама Рибальченка (30 бригада) та Андрія Карпича (104 автобат).

Нагадаємо, що з початком проведення АТО, працівники «Азоту» зібрали близько півмільйона гривень. Кошти йшли на придбання бронежилетів, касок, ліків, взуття тощо. Завдяки небайдужості та патріотизму хіміків вдалося врятувати не одне життя. З настанням холодів, знову потрібно облаштовувати та утепляти бліндажі, забезпечувати бійців теплим одягом, обігрівачами. Волонтери «Азоту» просять активізуватися всіх, хто розуміє заради кого і заради чого наші бійці ризикують життям на передовій. Нині із зібраних коштів залишилось 1,5 тисячі гривень, а цього замало, щоб, у разі потреби, оперативно допомагати нашим захисникам.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку