<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

29.04.2016

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM допоміг прибрати місто до великодніх свят

Протягом квітня працівники Черкаського «Азоту», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), працювали над благоустроєм вулиць, житлових дворів, територій навчальних закладів міста, долучаючись до всіх екологічних акцій, що проходили цього місяця.

За цей час було виготовлено та встановлено 1300 метрів декоративних дерев’яних парканчиків, вивезено 36 вантажних машин сміття, розчищено та побілено 17040 метрів бордюрів, обкопано і побілено 1074 дерева, проведено санітарну обрізку 204 дерев, зрізано 18-ть дерев, визнаних аварійними.

Щоденно протягом місяця на різних об’єктах у місті працювали більше 100 працівників підприємства.




– ПАТ «АЗОТ» вже традиційно бере участь у прибиранні міста напередодні великодніх і травневих свят. У квітні ми долучилися до всеукраїнських акцій «За чисте довкілля» та «Зробимо Україну чистою», а також – тижня генерального прибирання в Черкасах, – розповідає Костянтин Саленко, директор департаменту з соціальних питань ПАТ «АЗОТ». – Символічно у чистий четвер азотівці закінчили всі роботи з благоустрою, щоб на Великдень Черкаси були з чистими вулицями і дворами. Приємно, що завдяки нашому підприємству та його ініціативам, місто стає затишнішим, комфортнішим та ошатнішим.

Наводити лад у місті працівники «Азоту» почали ще з настанням тепла. Насамперед вони провели омолоджувальну та санітарну обрізку дерев у підшефних школах, дитячому садочку №60, біля будинків по вулицях Різдвяній, Горького, Благовісній, Чехова, Нарбутівській, Симиренківській, Гетьмана Сагайдачного тощо.

Протягом квітня проводилися роботи в житлових масивах, скверах, на дитячих і спортивних майданчиках. Азотівці разом із жителями міста ліквідовували стихійні смітники, висаджували дерева й кущі, облаштовували квітники, встановлювали лавочки, парканчики, пісочниці й перила.





– Завдяки таким екологічним акціям місто почало змінюватися на краще. Черкащани мають нарешті усвідомити: щоб на наших вулицях та у дворах був порядок, потрібно його підтримувати. І це справа, яка стосується кожного. А починається вона не з прибирання, а з культури поведінки людей, які не дозволяють собі смітити на вулицях, – розповідає черкащанка Ніна Стеценко.

Роботи з благоустрою міста за участі ПАТ «АЗОТ» пройшли в мікрорайонах «Митниця», «Дніпровський», «Калиновий», «Припортовий», «Соборний», «Зелений» та «Яблуневий».

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку