<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

12.04.2016

Команда «Азот» посіла третє місце відкритої першості Черкас із волейболу

Бронзові медалі виборола збірна команда ПАТ «АЗОТ» у відкритій першості Черкас із волейболу «Златогор-ліга». Якщо в попередні роки на міських і обласних змаганнях підприємство представляла тільки футбольна команда, цього сезону «Азот» представлений ще й у волейболі.

Змагання тривали протягом шести місяців. За підсумками 9-ти турів основної частини визначались команди, які вийшли у півфінал: «Златогор», «Азот», «Україна єдина» та «Коло друзів».

Азотівці зустрілися зі «Златогором» та продемонстрували цікаву спортивну боротьбу. Гравці команди-суперника виграли дві перші партії з рахунком 25:20 та 25:17. Перемогу в третій партії виборов «Азот» і лише після четвертої партії, яку також виграв «Златогор», вдалося визначити переможця.



У грі за третє місце команда «Азот» зустрілася з командою «Коло друзів». Тут хід гри проходив з точністю до навпаки – азотівці виграли першу, другу і четверту партії, що забезпечило їм бронзу чемпіонату.



Як розповів капітан команди ПАТ «АЗОТ» Павло Свідін, до її складу увійшли найкращі гравці з різних структурних підрозділів підприємства. Переважно це працівники цеху електропостачання, цеху з виробництва аміачної селітри М-9 та з виробництва аміаку А-3.

Результати відкритого Чемпіонату м.Черкаси «Златогор-ліга» Сезону 2015-2016 рр.
«Златогор» м.Золотоноша – І місце
«Україна єдина» – ІІ місце
«Азот» – ІІІ місце
«Коло друзів» – 4 місце
«ЧІПБ» – 5 місце
«Шанс» – 6 місце
«Імпрез-спорт» – 7 місце
«Олімп» – 8 місце

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку