<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

16.03.2016

Цех електропостачання – чемпіон з волейболу

Згідно з календарним планом спортивно-­масових заходів, щорічно на ПАТ «АЗОТ» проводиться чемпіонат і кубок з волейболу серед команд структурних підрозділів товариства. Не став винятком і 2016 рік.

На старт цього року вийшли спортсмени з семи структурних підрозділів підприємства. Прогнозовано переможцями чемпіонату став колектив цеху електропостачання (капітан Борис Кашперук), який вже неодноразово виборював перемогу й має у складі команди одразу 4-­х гравців нинішньої збірної ПАТ «АЗОТ» з волейболу: Павло Свідін, Петро Ковальчук, Віталій Сенчак та Богдан Герасименко. За другу та третю сходинку в запеклій боротьбі змагалися волейбольні команди цеху з виробництва карбаміду М-­6 (капітан Вадим Зеленько) та 1 ДПРЗ «Рятівник» (капітан Ігор Солопій). З рахунком 3:2 перемогла команда «мінеральщиків». Відповідно, третє місце за вогнеборцями 1 ДПРЗ.


Ігор Кривошеєв нагороджує начальника цеху електропостачання, капітана команди
Бориса Кашперука


Переможці чемпіонату товариства з волейболу

У нагородженні переможців змагань взяли участь головний електрик товариства Ігор Кривошеєв та голова профкому ПАТ «АЗОТ» Василь Іванов, які  вручили чемпіонам і призерам заслужені кубки та медалі.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку