<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

25.03.2016

Черкаський «Азот» приймає чемпіонат області з волейболу

ПАТ «АЗОТ» надав ігровий зал свого спорткомплексу для проведення відкритого чемпіонату області з волейболу, в якому загалом взяли участь 16 команд (основна ліга та ліга ветеранів). Бере участь у змаганнях і збірна команда «Азоту».

Вже другий рік поспіль збірна команда ПАТ «АЗОТ» бере участь у чемпіонаті області, демонструючи непогані, як для новачків, результати. Торік азотівці посіли четверте місце. Цього року боротимуться за третє. На перше місце в чемпіонаті претендують «Златогор» (м. Золотоноша) та команда «Трансгаз» (м. Черкаси).


   
Радує, що Черкащина відроджує такий популярний вид спорту як волейбол. Адже ще в недалекому минулому в національному Чемпіонаті України одночасно брали участь 6 команд майстрів із Черкас (більше ніж у таких волейбольних центрах як Харків та Одеса). Жіночі та чоловічі команди нашого міста неодноразово ставали переможцями вищого дивізіону (Суперліги) національного Чемпіонату та Кубку України, представляючи український клубний волейбол на міжнародній арені. Волейбольна команда «Азоту» була однією з найсильніших – входила в десятку кращих команд першої ліги України, неодноразово здобувала призові місця в чемпіонатах країни, була чотирикратним володарем Кубку України та двічі виборювала звання чемпіо­на. Нині це вже історія. Проте й сьогодні на підприємстві приділяється увага цьому виду спорту, а збірна команда «Азоту» вже представляє його на обласному рівні.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку