<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

30.03.2016

Інженери проектно-конструкторського відділу «Азоту» створюють до шестисот проектів на рік

Сьогодні інженерна група проектно-­конструкторського відділу (ПКВ) ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM здійснює конструкторський супровід практично всіх робіт, які проводяться підприємством – від ремонту приміщень та встановлення дитячих майданчиків у місті до складних проектів з модернізації, ремонту та технічного переоснащення виробництва.

Паралельно інженери відділу працюють над багатьма важливими проектами. Так, нещодавно було підготовлено проект установки з бутелювання питної води та молокороздатки, що буде розміщена на першо­му поверсі їдальні №4. Підготовлено також робочу документацію щодо цілого ряду робіт, які реалізуються на виробництві. Зокрема, облаштування споруди для зберігання та видачі палива в цеху ОПСВ, встановлення електроводонагрівачів накопичувального типу в усіх структурних підрозділах, ремонт периметрового огородження товариства, встановлення витратомірних комлексів ІРКА на трубопроводах оборотної води в цехах М-­2, М-­5, М­-7, КЦ, установка нового конденсатора поз. Е­-303 в цеху М­2- (її планують здійснювати під час літнього капремонту), відновлення працездатності газотурбінної установки ГТТ-­3М на агрегаті №1/1 цеху М­-5, переобв’язка вузла десорбції і гідролізу в цеху М-­6, установки скрубера на трубопроводі вуглекислого газу ВГ-­1200 перед сепаратором S­-106 в цьому ж цеху та інші. Тож ритм роботи ПКВ досить напружений.


В.Войшвило з молодими та перспективними спеціалістами відділу

– Виробництво ніколи не стоїть на місці, до того ж, змінюються та вдосконалюються програми забезпечення, з якими ми працюємо, проте наші фахівці справляються з такими викликами завдяки високому професіоналізму, бажанню працювати та постійній роботі над підвищенням кваліфікації, – розповідає начальник ПКВ Валерій Войшвило. – Зараз ми цілеспрямовано омолоджуємо колектив. Беремо на роботу молодих, перспективних людей, які мають не лише хорошу теоретичну базу, а й готові багато вчитися та освоювати специфіку хімічного виробництва.

Нині в проектно-конструкторському відділі ПАТ «АЗОТ» працює 30 осіб. Як зазначив Валерій Войшвило, колектив не лише професійний, а й дружний та згуртований, що також дуже важливо в роботі. Тож, не дивно, що цьому колективу до снаги будь­-які завдання. 

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку