<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

01.09.2015

Завдяки ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM перший дзвоник для черкаських школярів став справжнім святом

ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), допоміг 10-ти підшефним школам підготуватися до 1 вересня, виконавши найнеобхідніші ремонтні роботи. Також учні цих шкіл отримали можливість побувати в Палаці культури «Дружба народів», де для них було підготовлено святкову програму. 

Цього року свято Першого дзвоника у Палаці хіміків відвідали близько 1000 черкаських школярів та їхніх батьків. 107 дітей працівників підприємства, які йдуть до першого класу, традиційно отримали в подарунок портфелі.

На святкові заходи ПАТ «АЗОТ» витратив майже 100 тис. грн.










– Дітям потрібне свято, адже школа – один із найважливіших етапів у житті людини, і напевне саме в шкільному віці залишаються найяскравіші враження. Тому попри напружений економічний стан в країні та змушений простій виробництва, свято до Дня знань відбулося і цього року, – зазначив Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ». – Також ми продовжуємо надавати допомогу десяти черкаським школам у рамках підписаної два роки тому шефської угоди. Силами структурних підрозділів підприємства до початку навчального року в кожній зі шкіл були виконані найнеобхідніші ремонтні роботи.

Як розповів Дмитро Артюхов, куратор спеціалізованої школи №20, начальник цеху з виробництва карбаміду М-2, цього року бригада ремонтно-будівельного цеху (РБЦ) відремонтувала хол на першому поверсі школи, виконала штукатурно-малярні роботи в коридорі та ремонт фасаду будівлі. Також підприємство надало техніку для вивезення будівельного сміття. 

Значний обсяг робіт було виконано і в ЗОШ №21. Бригада централізованого відділу технічного контролю відремонтувала тут спортивний зал та хол на третьому поверсі. Такі ж роботи виконано і в актовій залі. Спеціалісти централізованого електроремонтного цеху відновили контур заземлення в кабінеті трудового навчання та їдальні, а працівники РБЦ виготовили й встановили троє дверей. Ще двоє фасадних дверей, виготовлених майстрами «Азоту», було встановлено у школі №5. Крім того, працівники цеху ВПіПК зробили тут ремонт умивальників із заміною труб і кранів.

А загальноосвітній школі №12 азотівці допомогли відновитися після пожежі, що сталася 28 липня цього року. ЇЇ наслідки оперативно ліквідували працівники РБЦ. Крім того «Азот» надав школі двері, 100 панелей для підвісної стелі й транспорт для вивезення побутового сміття після ліквідації наслідків пожежі.

– Вогнем було знищено умивальник та вбиральню, постраждав також коридор. Ми відразу ж звернулися за допомогою до куратора нашої школи від ПАТ «АЗОТ», бо власними силами не справилися б з такою бідою, – розповідає Алла Іванова, директор школи №12. – Уклавши шефську угоду, ми отримали надійного партнера. Підприємство постійно надає нам підтримку і сприяє у вирішенні нагальних проблем. За два роки нашими шефами було зроблено багато конкретних справ.

Як запевнив Віталій Скляров, ПАТ «АЗОТ» і надалі буде опікуватися школами міста, надаватиме їм матеріальну підтримку.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку