<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

05.05.2015

Півстоліття профспілка «Азоту» дбає про захист інтересів хіміків

50 років тому 3 травня 1965 року на Черкаському «Азоті» було утворено профспілкову організацію, яка увесь цей час стоїть на захисті інтересів працівників підприємства. У ці травневі дні профактив відзначив видатний ювілей, запросивши до себе ветеранів профспілкового руху «Азоту».

Почесними гостями свята стали азотівці, які в різний час очолювали профспілкову організацію. Серед них був і перший голова профкому підприємства – Євгеній  Кохан.

– Коли я очолив профком, його господарство, якщо так можна висловитися, складалося з кількох протоколів і то, здається, недописаних, – пригадує він. – Отож, перше, що ми зробили, це спланували роботу, визначили пріоритет і почали по черзі вирішувати питання, яких у такому величезному котлі, як споруджуване виробництво, було безліч. 


Голови профкому: В.Іванов, В.Малікова, Є.Кохан, Є.Сокольський

Так поступово розбудовувалося підприємство, поліпшувалися умови роботи й життя азотівців. І нині профспілка стоїть на захисті їхніх інтересів. Щороку під контролем профспілки між колективом та адміністрацією підприємства підписується колективний договір, який стосується всіх сфер життя багатотисячного колективу хіміків: умов праці, соціального захисту тощо. Як зазначив Євген Сокольський, який понад 7 років очолював профспілку, за приклад укладання таких договорів бралися подібні документи, що діють на підприємствах хімічної промисловості в Німеччині.


Голова Правління ПАТ "АЗОТ" В.Скляров привітав профактив підприємства зі святом

Нині профспілкова організація «Азоту» є однією з найбільших та найпотужніших в області. Очолює її – Василь Олександрович Іванов, обраний на цю посаду в 2010 році.

З нагоди свята профком отримав численні вітання від споріднених підприємств хімічної галузі, профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України та інших установ і організацій. Привітала профактив профкому зі святом і адміністрація ПАТ «АЗОТ».

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку