<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

23.02.2015

Волонтери «Азоту» придбали для АТО два електрогенератори

Волонтерська група ПАТ «АЗОТ» «Україна понад усе» продовжує активну роботу із забезпечення бійців АТО. Дізнаю­чись про потреби наших захисників, вони оперативно реагують на них, купуючи все нобхідне – від молотків та сокир до бензинових електрогенераторів.

Так, 5 лютого до «Азоту» звернулися бійці 1 роти 1 батальйону 93-­ї бригади, що базується в с. Піски Донецької області, з проханням надати їм бензиновий генератор. За кілька днів генератор уже було передано волонтерам для доставки в зону АТО.

Як розповів керівник волонтерської групи «Україна понад усе» Костянтин Ткаченко, для 93­-ї бригади було придбано бензиновий генератор Stern GY­-3000A австрійського виробництва, який вважається однією з найбільш практичних та затребуваних у побутових умовах моделей. Коштує він 4 тисячі гривеь. Генератор можна використовувати як єдине джерело енергії в тих місцях, де її немає, а потужності цього доволі невеликого за розміром агрегату цілком достатньо для живлення електроприладів у будинку, квартирі чи забезпечення електроенергією невеликого магазину.

«Азотівці» передали генератор волонтерам «Самооборони»

Днями волонтери «Азоту» придбали за 9950 гривень ще один генератор потужністю 5 кВт для 81-­ї аеромобільної бригади «Кіборги», що дислокується в с. Костянтинівка Донецької області. А на прохання 30-­ї окремої механізованої бригади, яка вирушає в АТО, нашими волонтерами було закуплено госпінвентар: молотки, сокири, кирки, ключі тощо.

Продовжують азотівці також забезпечувати воїнів АТО костюмами «Горка». Загалом вже придбано 13 таких водо-­ та вітронепроникних комплектів. Крім того, волонтерська група «Україна понад усе» спільно з цехом А­-5 придбали три біноклі вартістю 6 тис. грн. – два 16­-кратного приближення та один 30­-кратного приближення. Волонтери передали їх колишньому працівникові цеху А-­5, який нині є бійцем батальйону «Донбас».

Забезпечували працівники «Азоту» військових і електрон­ною технікою для підтримання зв’язку та комунікацій. Так, для 24-­го окремого штурмового батальйону «Айдар» було придбано планшет, модем, точку стеження, телефон та навігатор.

На початку лютого виробничники передали в зону АТО чергову партію гуманітарної допомоги. Теплий одяг, підшоломники, валянці, медикаменти, продукти харчування й посуд від ПАТ «АЗОТ» бійцям на передову повіз Чигиринський капелан протоієрей Василь Циріль, який вже не вперше вирушає на Схід.

На фото (зліва направо): Д.Самуйлик, отець Василь, К.Ткаченко

– Довезти все, що тут назбирають волонтери, не так просто. На блокпостах перевіряють і документи, і вантаж. Так само не завжди безпечна дорога. Однак треба концент­руватися на іншому, адже хлопці чекають на кожну машину, – розповідає отець Василь. – Гуманітарну допомогу ми відвеземо в Маріуполь. Там у храмі святителя Петра Могили збирають речі й продукти, які надходять з усіх куточків України. Священики потім відвозять все це на передову та блокпости.

Станом на сьогодні працівниками Черкаського «Азоту» для допомоги в АТО зібрано 318 тисяч гривень. Волонтери дякують усім колегам, які надають допомогу для АТО, за патріотизм, доброту, небайдужість до наших захисників та України в цей складний і відповідальний для країни час.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку