<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

12.11.2014

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM інвестував майже 6 млн. грн. у реконструкцію їдальні

Кілька тижнів тому на території ПАТ «АЗОТ» після реконструкції урочисто відкрили їдальню №4. Колосальний обсяг робіт було виконано в межах соціальної програми з поліпшення санітарно-­побутових умов виробничників.

Загалом, громадське харчування працівників Черкаського «Азоту» організовано у двох їдальнях і чотирьох буфетах.

– Річні витрати по комбінату громадського харчування становлять близько 7,3 млн. грн. Це і лікувально-­профілактичне харчування, і роздача молока, соків та води, забезпечення Центру дитячої творчості, роздрібна торгівля, – говорить Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров. – Крім того, ми почали вкладати кошти в осучаснення наших їдалень. Перший такий проект вдалося успішно реалізувати. Тепер їдальня відповідає новітнім стандартам як за оформленням, так і за комплектацією.

Понад 4 млн. грн. було спрямовано на виконання будівельно-­монтажних робіт, упорядкування території та закупку матеріалів. Зокрема, як вже повідомлялося раніше, було відремонтовано фасад, замінено вікна та покрівлю. Силами працівників підприємства та підрядних організацій створено не просто красиву дизайнерську картинку з досконалим поєднанням кольорів, елементів декору та меблів, адже спочатку тут пов­ністю замінили комунікації. Насамперед проклали нові мережі водопостачання й водовідведення тощо.

Справжнім подарунком для колективу їдальні стала укомплектована кухня та зала для відвідувачів. Серед найбільш дороговартісного обладнання – посудомийна машина (93 тис. грн.), холодильне обладнання (80 тис. грн.), лінія роздачі страв (47 тис. грн.), електросковорідки (29 тис. грн.), котел для варіння (27 тис. грн.), картоплечистка (16 тис. грн.), овочерізка та м’ясорубка (8 тис. грн. кожна). Загалом на придбання інвентарю для обслуговування відвідувачів та нового обладнання для приготування страв було витрачено близько 1,7 млн. грн.


Крім того, в їдальні розширилася сфера обслуговування. Раніше тут харчувалися лише працівники, яких підприємство забезпечує талонами. Сьогодні ж пообідати за гроші може будь­-який виробничник. Для цього створені ще й транспортні умови. Від центральної прохідної територією підприємства курсує спеціальний автобусний рейс (з 11:30 до 14:00). Вартість обіду кожен балансує самостійно. Мінімальний «чек» – 4 – 6 грн., а от максимальний залежить від апетиту – в середньому 15 – 17 грн.

Як повідомив директор з економіки та фінансів ПАТ «АЗОТ» Дмитро Алексєєнко, з початку 2015 року планується зниження націнки, що призведе відповідно до зниження вартості обідів на 4 – 5 грн. в залежності від асортименту. Зменшення націнки відбудеться на всю продукцію власного виробництва, що реалізовується сьогодні в закладах громадського харчування на підприємстві.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку