<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

29.10.2014

Волонтери ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM допомагають бійцям АТО

Черкаський «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), постійно надає допомогу військовим, які нині перебувають в зоні АТО. Ініціативною групою волонтерів «Україна понад усе», до якої входять працівники підприємства, зібрано вже понад 180 тис. гривень.

Перша акція на підтримку армії пройшла на Черкаському «Азоті» ще на початку антитерористичної операції на Сході.

– Задля поліпшення обороноздатності країни ми тоді централізовано зібрали добровільні внески працівників і перерахували їх на рахунок Міноборони України. Але після цього волонтерський рух не припинився, а навпаки, набрав ще більших обертів. Збір грошей для потреб армії триває й нині. Всі кошти наші волонтери спрямовують для надання допомоги окремим військовим, батальйонам, азотівцям і їхнім дітям, яких мобілізували на Схід. Зокрема купувалися каски, бронежилети, берци, ліки, автозапчастини. Крім того, наше підприємство є одним із найбільших платників військового збору в області. Щомісяця ми відраховуємо в межах 300 – 400 тис. грн., – зазначає Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ».

Передача ватних желетів для бійців АТО

Так, минулого тижня для утеплення бійців батальйонів «Черкаси» та «Айдар», 14-ї, 51-ї та 72-ї бригад Черкаський «Азот» передав 267 ватних жилетів. Раніше азотівці передали для потреб військових 140 ампул закупленого в Італії кровоспинного препарату «Ugurol», теплий одяг 14-й та 72-й бригаді. На прохання бійців батальйону «Айдар» було закуплено 10 пар берців імпортного виробництва. А от профспілковий комітет підприємства подбав про продовольчі запаси захисників Вітчизни, закупивши на 10 тис. грн. тушонки.

Для військових на Сході азотівці купують берці німецького та британського виробництва

– Розпочинаючи свою волонтерську діяльність, ми навіть уявити не могли, що це настільки велика й складна робота. Коли люди звертаються за допомогою з тривогою в очах і ця допомога потрібна їм ще на вчора, то розумієш, що діяти потрібно миттєво. На щастя, азотівці, починаючи з керівництва і закінчуючи працівниками різних рівнів, розуміють всю важливість тієї справи, яку ми всі спільно робимо, – говорить Костянтин Ткаченко, керівник ініціативної групи «Україна понад усе», командир воєнізованого газорятувального загону ПАТ «АЗОТ».

Неодноразово працівники підприємства надавали фінансову підтримку тим, хто був поранений під час бойових дій. Нещодавно 10 тис. грн. хіміки перерахували черкащанину Олександру Коляді. Тяжке поранення він отримав у місті Щастя, захищаючи теплоелектростанцію. На момент передачі коштів Олександр перебував без свідомості в харківській лікарні.

Навколо спільних для всіх українців проблем хімікам-волонтерам вдалося згуртувати не лише колектив Черкаського «Азоту». До ініціативної групи підприємства звернулися учні однієї із музичних шкіл міста. Вони попросили азотівців використати на потреби бійців АТО 800 грн., зібрані на благодійному концерті.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку