<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

15.10.2014

Шоу-балет «Каприз» тріумфально виступив на фестивалі у Львові

Народний аматорський шоу­-балет «Каприз» (ПК «Дружба народів» ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM) виборов два перших і два других місця на міжнародному фестивалі «Тріумф». На сцені Львівського будинку культури імені Гната Хоткевича дівчата змагалися за першість із колективами з Донецька, Полтави, Києва, Харкова, Рівного та Миколаєва.

Перед початком конкурсу організатори зробили всім учасникам творчий подарунок. Студенти п’ятого курсу Київського національного університету культури і мистецтв провели для них майстер­клас із сучасної хореографії. Після такого «розігріву» розпочалися танцювальні баталії.

Учасники шоу­-балету «Кап­риз» підготували для глядачів і суддівської колегії чотири номери. Танцювальний блок відкрила «Лялька» у виконанні дев’ятирічної Богдани Панченко. Слідом за нею дівчата зі старшої групи шоу-­балету показали історію становлення України – її народження, дорослішання та зрілість. Кульмінаційною і найбільш значущою стала роль солістки номера Олени Єфімової. Саме вона була втіленням України.

Колектив балету «Каприз» на Львівській сцені

– Ми дещо змінили постановку, спроектувавши її на сучасні реалії. До речі, ідея переробити номер з’явилася незадовго до від’їзду, тому над костюмом довелося працювати майже всьому колективу, – розповідає Олена.

Справжнім подарунком і прикрасою конкурсної програми став номер «Квіти України». А от для фіналу «капризулі» залишили композицію «Хід Королеви». Вона також присвячена подіям в Україні. Задум постановки простий – Темні та Світлі сили зійшлися в протистоянні за українську державу на Львівській сцені. Символічно добро перемогло зло.

– Дівчата потішили мене результатами конкурсу, адже їм вдалося вибороти два перших і два других місця. І це лише початок сезону. Діти ще не дуже «розігріті», тому звичайно були технічні огріхи. Усуватимемо їх на тренуваннях, – зазначає художній керівник шоу­-балету Лілія Тихомирова. – Вдячна ПАТ «АЗОТ» за допомогу з трансфером. Думаю, такі поїздки стануть тепер регулярними. В наших планах – підкорити Європу!

Задоволені поїздкою й дівчата із шоу­-балету. У Львів вони приїхали за день до фестивалю, тому мали час, щоб ознайомитися з архітектурним і культурним багатством міста, скуштувати гарячого шоколаду й кави, купити додому сувеніри й львівські смаколики.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку