<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

10.10.2014

На ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM після реконструкції відкрили їдальню

На ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), після широкомасштабної реконструкції, яка тривала з початку зими, запрацювала їдальня №4. Площа оновленого закладу громадського харчування становить 2000 квадратних метрів. Одночасно тут можуть пообідати 500 осіб.

Відкриття їдальні пройшло в урочистій атмосфері за участі керівників підприємства, представників підрядних будівельних організацій та колективів цехів. Символічну стрічку перед входом в оновлену їдальню перерізали Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров та почесний президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська.


Голова Правління Віталій Скляров відзначив кращих учасників реконструкції їдальні

– Сучасна і комфортна їдальня – це подарунок нашим виробничникам. У її реконструкцію була вкладена праця спеціалізованих підрядних організацій, провідних спеціалістів підприємства, працівників комбінату громадського харчування, колективів цехів виробництва капролактаму, на території якого і розташований заклад громадського харчування, а також фахівців допоміжних структурних підрозділів, – наголосив у вітальному слові Голова Правління Віталій Скляров. – Реалізація соціальних проектів, спрямованих на поліпшення побуту наших працівників, не призупиняється, незважаючи навіть на складну економічну ситуацію, яку ми зараз переживаємо. Тому я вдячний акціонеру, який  вкладає кошти як у розвиток виробництва, так і у розвиток соціальної сфери.

Валентина Жуковська в свою чергу зазначила, що найбільшим багатством на підприємстві є його працівники. Нічого не варті технологічні цехи, оснащені сучасними агрегатами, без кваліфікованих спеціалістів. Акціонер і керівництво товариства постійно працюють над створення належних умов не лише для роботи, але й для комфортного відпочинку виробничників.

Спочатку в їдальні планували замінити каналізаційні труби, відновити водопостачання й водовідведення. Однак пізніше виникла ідея провести повноцінну реконструкцію будівлі. Від старого закладу харчування залишилися тільки стіни. Зокрема було проведено ремонт фасаду, заміну вікон та покрівлі. Всередині будівлі все повністю перепланували.




На першому поверсі розташовані обладнані найсучаснішою сантехнікою санвузли. На другому поверсі – великий світлий зал із автоматизованою лінією роздачі страв і лінією, по якій транспортується для миття використаний посуд. Перевагою закладу громадського харчування є те, що всі виробничі цехи тут відокремлені і займають чималі площі. Відокремлені й комори, де зберігаються різні продукти. За словами директора закладу Ольги Ситник, таку «розкіш» не можуть собі дозволити навіть найкращі ресторани міста чи області. Для учасників своєрідного свята вона провела «екскурсію» виробничими цехами і підсобними приміщеннями, показала інвентар і кухонну техніку: плити на 4 та 6 конфорок, дві великі холодильні камери, овочерізка, картоплечистка, м’ясорубка, жарові шафи, машина для миття посуду, конвеєр для використаного посуду, пароварочний котел, електронні настільні й напільні електронні ваги тощо.


Інтер’єр повністю відповідає вимогам комфорту та іміджу сучасних закладів громадського харчування: красиві меблі, зручні столи, сучасні оздоблювальні матеріали, зелені куточки, картини, які надають приміщенню теплої та привітної атмосфери.

У день відкриття закладу прийшли у їдальню виробничники. Привітний персонал обслуговував їх, пропонуючи смачні страви: борщ, котлети, салати, випічку.

– Ми з великим нетерпіння чекали цього дня. У  мене дуже приємне враження від того, якою стала наша їдальня після реконструкції. Щоправда, тут працювали і ми, тому також відчуваємо себе причетними до цієї краси, – розповідає слюсар-ремонтник цеху К-9 Анатолій Панченко.


Виробничниці з цеху К-4 – машиніст насосних установок Леся Шост та апаратниця Ольга Рябчун – сказали, що дуже раді завершенню реконструкції їдальні, бо вона дала їм можливість комфортно почуватися під час обідньої перерви у цьому великому й затишному залі.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку