<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

29.09.2014

Бігуни КЛБ «Ритм» взяли участь у благодійному марафоні в Києві

28 вересня у Києві відбувся наймасовіший і найграндіозніший забіг року – Kyiv Half Marathon. Цього разу на старт вийшло понад п’ять тисяч бігунів. У межах осіннього міжнародного напівмарафону відбувся благодійний пробіг «Сильні духом», під час якого відомі українці збирали кошти для поранених у зоні АТО бійців.

Благодійний пробіг «Сильні духом» на Kyiv Half Marathon започаткував Фонд «Лелеки», який очолює почесний президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська. Серед бігунів були відомі музиканти, журналісти, громадські діячі, банкіри та благодійники. Виділялась  також команда клубу любителів бігу «Ритм» з Черкас. У їх числі: Юрій Воробйов, Анатолій Телегін, Іван Хотін, Віктор Зуєв, Наталія Кушнеренко та Наталія Кузнєцова.


У перших рядах бігли київський міський голова Віталій Кличко, Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов, керівник Фонду «Лелеки» Валентина Жуковська, представники банків та інші. Переможцем забігу став відомий марафонець Віктор Шлінчак, який отримав голов­ний приз – український прапор із підписами поранених, які зараз проходять лікування.


Керівник КЛБ «Ритм» Юрій Воробйов і члени своєї команди, які щиро завдячують Валентині Жуковській за запрошення взяти участь у благодійному пробігові і змогу долучитися до надання матеріальної допомоги пораненим у зоні АТО бійцям. А також дякують керівництву ПАТ «АЗОТ» за сприяння участі у цьому великомасштабному  спортивному заході.


У цілому, за два місяці організаційної підготовки марафону, завдяки різноманітним акціям, на рахунок Фонду «Лелеки» надійшло понад 80 тисяч гривень, які будуть спрямовані на допомогу пораненим.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку