<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

26.09.2014

ПАТ «АЗОТ» допоможе нашим військовим підготуватися до зими

Ковдри, матраци, термобілизна, карімати (підстилки), котелки, противірусні та протизастудні препарати… – такі речі нині в переліку нагальних потреб військових, які несуть службу на Сході країни. Вже найближчим часом працівники ПАТ «АЗОТ» придбають все необхідне та відправлять нашим захисникам.

А поки що волонтерам Черкаської Самооборони «Азот» передав близько 3 тонн гуманітарної допомоги, яку зібрали працівники підприємства. Це переважно закрутки, тушонка, печиво, вода, цигарки, мило, серветки тощо. Також дітки працівників намалювали для своїх захисників малюнки, щоб підтримати їх.


– Крім того, що працівники підприємства організували ініціативну групу і збирають кошти, кожен начальник цеху здав по тисячі гривень, – розповідає начальник цеху ВПіПК Олександр Сандецький. – А це близько 40 тисяч гривень. Ці гроші підуть на закупівлю найнеобхіднішого для наших військових.


Азотівці продовжують забезпечувати засобами захисту працівників підприємства та їхніх дітей, які йдуть служити в зону бойових дій. Так, нещодавно, бронежилет та каску активісти передали для машиніста газодувних машин цеху М-­9 Володимира Братка. Бронежилет для молодшого сина вручили і машиністу газодувних машин цеху ОПСВ Миколі Орлу. Нині активісти шукають, де б можна було придбати ще й каску.

Дмитро Самуйлик передає волонтерам препарат «Celox»

Працівники «Азоту» також передали на Схід чергову партію кровоспинного препарату «Celox», який вдалося знайти аж в Ізраїлі, придбали 300 м2 чорної міцної плівки для облаштування бліндажів, замовили прилади для приготування їжі, планують придбати засоби для очищення води та зимові намети. Значний внесок «Азоту» в захист Вітчизни волонтери відзначили грамотами та подяками.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку