<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

19.06.2014

Діти азотівців побачили, як твориться історія

18 червня в рамках літньої екскурсійної програми вихованці Центру дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM їздили до Києва. Діти відвідали Національний науково-­природничий музей НАН України, прогулялися містом, побували на Майдані Незалежності та провели там яскравий тематичний флешмоб.

Як розповіла директор ЦДТ Людмила Дивнич, спочатку діти відвідали музей. Причому він настільки великий, що вдалося обійти з екскурсоводом лише палеонтологічне відділення. Тут дітей вразив скелет мамонта, знайдений на території Монголії та кістки інших істот, в тому числі морських, які в різний час були виявлені на території сучасних Тернопільської, Одеської та Запорізької областей.

– Мені дуже сподобався музей, – захоплено розповідає Оля Ніколаєнко. – Найбільше вразив розмір кісток морського кита та сподобалися панорами, завдяки яким ніби опиняєшся в доісторичному світі. А ще – величезні півметрові комахи, які виростали до таких розмірів завдяки більшому вмісту кисню в атмосфері.

Вихованці ЦДТ під час екскурсії в науково-природничому музеї

Після музею діти пішли на Майдан, де так непросто і трагічно твориться сучасна історія України. Побачили на власні очі намети, людей, які досі несуть тут варту, кіптяву від шин та коктейлів Молотова, пам’ятник Небесній Сотні.

– Вражає сила патріотичного духу людей які брали участь  у подіях на Майдані, – ділиться враженнями Таня Батуріна. – Одна справа коли переглядаєш новини і зовсім інша коли сам перебуваєш на цьому місці. Охоплював жах від жорстокості людей, які забирали життя в інших, а ще я відчула велику гордість за українців, які відстоювали і відстоюють зараз нашу честь і свободу.

Прямо в серці Майдану вихованці ЦДТ провели флешмоб, зобразивши яскраве та радісне, мирне і світле літо, яке так хочуть бачити українці! 

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку