<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

27.05.2014

Черкаський «Азот» OSTCHEM завершив міські змагання ІІІ Весняного Кубка з міні-футболу

Черкаський ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), завершив проведення широкомасштабних міських змагань з міні-футболу на Кубок «Азоту». 24 травня відбулися фінальні ігри та нагородження переможців.

Спільний соціальний проект підприємства та міста «Кубок Азоту», спрямований на популяризацію та розвиток спорту в Черкасах, був започаткований рік тому. Змагання проходять втретє і стали вже традиційними. Цього року вони пройшли відразу в трьох лігах: дорослій, студентській та дитячій, залучивши команди з 22 шкіл міста, 16 студентських та 12 аматорських команд.

– Популяризація спорту та здорового способу життя – це один з важливих напрямків корпоративної соціальної відповідальності нашого підприємства, – розповідає Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров. – Два місяці члени команд-учасниць різних вікових категорій мали можливість відшліфовувати свою майстерність на змаганнях Кубка «Азоту», переймати досвід, знаходити друзів-однодумців. Тому в таких змаганнях не може бути переможців і переможених, адже попереду наступні Кубки, і всі мають рівні шанси добре потренуватися і здобути свою перемогу.

За результатами змагань перше місце в дорослій аматорській лізі здобула збірна команда ПАТ «АЗОТ», на другому місці – «Одна родина», на третьому – команда  торговельного центру «Епіцентр». Серед студентів найсильнішою стала команда Навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров’я Черкаського національного університету (ЧНУ) ім.Б.Хмельницького. На другому місці – Черкаський політехнічний технікум. Третє місце дісталося також студентам ЧНУ – збірній факультетів. Серед шкіл-учасниць перше місце здобула команда приватної школи «Софія», друге – ЗОШ №2, третє – ЗОШ №13.

Гра команд ЗОШ №2 і ЗОШ №13

Переможець дитячої ліги - команда приватної школи «Софія» з Григорієм Асцатуровим

Збірна команда ПАТ «АЗОТ» після переможної гри

– Збірна «Азоту» з міні-футболу – сильна команда, яка виборює призові місця в різних змаганнях як міського, так і обласного рівня, – коментує організатор Кубка «Азоту», виконавчий директор Асоціації міні-футболу (АМФ) Черкаської області Григорій Асцатуров. – Цього року вони отримали срібло у вищій лізі зимового чемпіонату, який проводила наша асоціація, та вибороли перше місце в чемпіонаті Асоціації аматорського міні-футболу. Приємно, що і в змаганнях на Кубок «Азоту» перемога за господарями чемпіонату.

Урочисте нагородження переможців відбулося в спорткомплексі ПАТ «АЗОТ» де проходили й більшість ігор чемпіонату. Всі команди-призери отримали кубки та футбольні м’ячі, а команди, які посіли перші місця, – ще й комплекти спортивної форми. Окрасою свята став виступ танцювально-спортивного колективу ЗОШ №13 «Ірбіс».

Почесний президент  ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська вручає нагороду команді ЗОШ №2

Кращий гравець дорослої аматорської ліги - Нікіта Соколовський (ПАТ «АЗОТ»)


У Черкаській приватній загальноосвітній школі «Софія», команда якої посіла перше місце на чемпіонаті, до футболу особливе ставлення. Тут кожну навчальну четверть відбуваються змагання між шкільними командами, причому не лише дитячими, а й командами вчителів.

– Футбол – це те, що цікаво і потрібно хлопцям, а оскільки це ще й командна та стратегічна гра, вона корисна для формування характеру і мислення», – зазначила директор приватної школи «Софія» Наталія Євтушенко. – Діти самі виявили ініціативу взяти участь у змаганнях, які проводить «Азот», адже раніше наші хлопці грали за інші команди і їм захотілося цього разу представити свою школу. Дуже добре, що «Азот» приділяє увагу розвитку спорту і проводить такі змагання.

Кращий гравець дитячої ліги - Маркіян Волкобой

Кращим гравцем команди «Софії» став 7-річний нападник Маркіян Волкобой, який забив на чемпіонаті 15 голів та показав хорошу техніку гри. Хлопчик вже 2 роки займається футболом, і, як зазначає його тренер Григорій Асцатуров, цілком можливо він стане майбутньою «зіркою» футболу.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM


Возврат к списку