<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

24.04.2014

ПАТ «АЗОТ» продовжує встановлювати дитячі майданчики

Перший у цьому році майданчик відкрили у дворі будинків по вул. Гоголя, 474 та вул. Різдвяній, 62. Загалом же, починаючи з 2013 року, завдяки ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM у місті стало більше на 11 оазисів для дитячих розваг.

З нагоди відкриття майданчика підприємство влаштувало для дітлахів справжнє свято – повітряні кульки, цукрова вата, танці з величезним пасхальним кроликом та з десяток різноманітних конкурсів. Крім того, діти взяли участь в урочистому розрізанні символічної стрічки разом з почесним президентом ПАТ «АЗОТ» Валентиною Жуковською.


– Сьогодні ще один двір став центром тяжіння для дітей, справжньою казкою. Ми намагатимемося, щоб таких казок стало набагато більше, – зазначила Валентина Борисівна. – Третій рік поспіль підприємство реалізує соціальну програму, спрямовану на розвиток міста. Одним із її проектів є встановлення майданчиків. Це дуже відповідальна робота, адже вони повинні бути безпечними, комфортними і мати привабливий естетичний вигляд.

Ігрове обладнання діти з навколишніх будинків облюбували швидко. Щоб покататися на гойдалці, декому доводиться навіть ставати в чергу.


– Раніше тут майже нічого не було – лиш каруселька радянських часів і така ж пісочниця. Тепер дітворі є де побавитися і виплеснути свою енергію, – говорить мама 5­-річного Антона Галина Кохановська. – Коли прийшли вперше, в сина розбігалися очі.

Як зазначив начальник цеху водопостачання і промислової каналізації Олександр Сандецький, цьогоріч підприємство відкриватиме не лише дитячі, а й спортивні майданчики. Наразі відбувається пошук оптимальних місць для їх встановлення.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку