<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

23.09.2013

У Черкасах пройшов фестиваль «OSTCHEM запалює зірки»

У ПК «Дружба народів» відбувся перший дитячий фестиваль «OSTCHEM запалює зірки». Більше 270 юних артистів із Рівного, Горлівки, Сєвєродонецька та Черкас влаштували грандіозне талант-шоу.

Дитячий фестиваль – третій захід, що спільно проводять підприємства азотної групи OSTCHEM Group DF. У лютому цього року Сєвєродонецький «Азот» приймав вокальне шоу, а в квітні ПАТ «Рівнеазот» організовувало спартакіаду. Паралельно з фестивалем, проходило засідання Координаційної ради з питань розвитку культури і спорту підприємств, на якій обговорювалися можливі спільні заходи на 2014 рік.

На початку гала-концерту артистів і глядачів привітали Голова координаційної ради з питань розвитку культури та спорту підприємств холдингу OSTCHEM, директор із загальних і соціальних питань ПАТ «Концерн Стирол» Олександр Білоусов та Почесний президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська.


– Мені приємно, що ми надаємо молодим артистам можливість вийти на професійну сцену. Я впевнена, що такі фестивалі і є тими сходинками до великого мистецького життя, – зазначила Валентина Борисівна. – Нам вдалося знайти таланти, які потім нас дивуватимуть з екрана телевізора.


Першими виступили колективи Палацу культури хіміків ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот». Ансамбль спортивного бального танцю «Престиж» «розповів» щасливу «Історію кохання» та влаштував «Паті-бум». Упродовж двох номерів танцюристи встигли показати клас і в стандартній (європейській), і в латиноамериканській програмах. А от тріо «Злагода», танцювальні колективи «L-стиль», «Блік», «Гармонія» і «Талісман» виступили з прем’єрою «мюзиклу». На згадку глядачам вони залишили джазовий «Повітряний поцілунок». Гучними оплесками зал зустрічав і проводжав акробата Даніїла Тараса, вихованця народного циркового колективу «Меридіан». 11-річному спортсмену вдалося продемонструвати складні трюки та розвеселити публіку.


Не менш різнобарвною, навіть інтернаціональною, була програма колективів Палацу культури і спорту «Хімік» ПАТ «Рівнеазот». Завдяки дівчатам з ансамблю сучасного естрадного танцю «Ілюзія» гості фестивалю безкоштовно побували на відомому ірландському танцювальному шоу «Lord of the Dance». Культурне ж багатство українців презентували колоритні юнаки та юнки – вихованці зразкового ансамблю народного танцю «Криниченька». Однак Україна славиться не тільки своїм хореографічним надбанням, але й вокальними. Ірина Словінська та Олена Сосонюк (студія естрадного співу «Сузір’я») подарували глядачам українські пісні.


Після нетривалої перерви гала-концерт продовжили запальні черкаські артисти. Зразкова вокальна студія «Беліссімо» виходила на сцену п’ять разів. Зовсім маленькі вихованці колективу розчулили гостей своєю безпосередністю. Дорослі виконавці ще й показали як можна вправно грати на ложках. Тривалими оплесками глядачі нагородили шоу-балет «Каприз» та ансамбль танцю «Дружба», яким вдалося майстерно поєднати хореографію та акторську гру. Учасники ансамблю «Натхнення» експресивно виконали танець «Сонечко».



Неперевершеними та драйвовими стали виступи представників Культурно-спортивного комерційного центру ПАТ «Концерн Стирол». Хореографічний ансамбль «Червоні вітрила» перемістили глядачів на карнавальні вулиці Ріо-де-Жанейро. Заданий колегами ритм підтримали вихованці ансамблю бального танцю «Компроміс». Анастасія Мєшик розважила глядачів оригінальним номером із хула-хупами. По-справжньому хвилюватися зал змусили повітряні акробати циркового колективу «Браво». «Родзинкою» стиролівської концертної програми став виступ найвідомішого учасника фестивалю – фіналіста другого сезону телевізійного шоу «Україна має талант» Сергія Капранова. Еквілібр на стільцях добряче полоскотав усім нерви. Так високо над черкаською сценою не підіймався жоден артист!




Загалом, у фестивалі брали участь 17 колективів. Зала Палацу культури «Дружба народів» була заповнена вщерть, а гала-концерт тривав 3 години. Кожному колективу та сольному виконавцю вдалося продемонструвати свій професіоналізм, засяяти в променях слави, зірвати бурхливі хвилі оплесків, і найголовніше – подарувати глядачам масу позитивних емоцій та приємних спогадів.

Дружня та невимушена атмосфера фестивалю підтримувалася ще й тим, що на ньому не було журі, а значить переможців і переможених. Насичений яскравий вечір завершився врученням дипломів та подарунків усім колективам. Подяками відзначили також роботу директорів Палаців культури підприємств холдингу: Олександра Стрельцова (ПАТ «Концерт Стирол»), Олени Кисіль («Сєвєродонецьке об’єднання «Азот»), Василя Члека (ПАТ «Рівнеазот») та Галини Бурлаки (ПАТ «АЗОТ»).


Продовжиться фестивальна осінь OSTCHEM у м.Горлівка. Як зазначив Олександр Білоусов, у жовтні Культурно-спортивний комерційний центр ПАТ «Концерн Стирол» планує приймати кращі танцювальні колективи.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM 

Возврат к списку