<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

24.05.2012

Для ветеранів підприємства було придбано візки

Три інвалідних візки вручила ветеранам ПАТ «АЗОТ» Почесний Президент підприємства Валентина Жуковська та запевнила, що це лише початок широкомасштабної допомоги ветеранам виробництва.


В.Жуковська вручає довгожданий візок ветерану О.І.Савченку

– Це соціальна програма публічного акціонерного товариства в дії, – зазначила Валентина Борисівна. – Ветерани віддали підприємству по 25, 30-40 років, а нині потребують його допомоги. Придбання візків дасть їм можливість більше бувати на вулиці, спілкуватися з людьми.
Від імені ветеранів Валентині Жуковській подякувала начальник дільниці по роботі з інвалідами ПАТ «АЗОТ» Алла Гайдай.

– Ось цей візок поїде до Олександра Івановича Савченка, який пропрацював на «Азоті» 21 рік, – розповіла вона. – Він ще з молодих років починав свій трудовий шлях у транспортному цеху, а закінчив – на виробництві іонітів. Його дружина, Раїса Аркадіївна, 37 років трудилася начальником сектору у відділі автоматизованих систем управління виробництвом (ВАСУВ). Для них це величезна допомога. Як повітря потрібен візок і Трусовій Лідії Денисівні, яка більше 20 років пропрацювала економістом управління. Через діабет вона втратила ногу. Третій візок поїде до Столяренка Валерія Антоновича. Він 17 років трудився майстром в цеху очищення промислових та стічних вод (ОПСВ) та централізованих ремонтів (ЦЦР-2).

Валентина Жуковська наголосила, що придбання візків – це лише маленький внесок у загальну справу, і вона кожного дня щось робитиме для поліпшення життя ветеранів, адже це люди, які заслужили якнайкращого ставлення та уваги.

На обліку в ветеранській організації ПАТ «АЗОТ» нині перебуває 2197 ветеранів, серед них 343 інваліди.

Наталія Бакалова

Возврат к списку