<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

23.04.2012

Пожежники отримали ключі від нового комбінованого автомобіля

У квітні автопарк ЗДПО-1 з охорони ПАТ «АЗОТ» поповнився новеньким універсальним автомобілем комбінованого пожежегасіння, спорядженого усім необхідним інвентарем. Такий подарунок вогнеборцям приготувало керівництво товариства разом із Київським заводом-виробником «ТІТАЛ», де за спеціальним замовленням, враховуючи широкий спектр дій, був виготовлений автомобіль.


Ключі від машини вручив пожежникам Голова Правління ПАТ «АЗОТ» В.Л.Скляров

– Мені досить приємно виконати цю почесну місію і вручити ключі від надсучасного автомобіля комбінованого пожежегасіння, яких у країні нараховується одиниці, – зауважив Віталій Леонідович. – У 2011 році ми заклали у фінплан кошти для придбання такої техніки і я вдячний колективу заводу, який прислухався до пропозицій та побажань керівництва загону і втілив спільний задум у життя. Вітаю всіх з цією знаменною подією. Гадаю, що і наступний 2013 рік не буде винятком у плані зміцнення матеріально-технічної бази цього важливого підрозділу, для якого пожежна та хімічна безпека нашого підприємства є першочерговим завданням. Нехай на долю автомобіля не випадає серйозних випробувань, нехай його минають незвичайні ситуації, а головна участь буде відведена лише для тактичних навчань.

В свою чергу начальник ЗДПО-1 з охорони ПАТ «АЗОТ» Юрій Олександрович Литвин від імені всього колективу подякував керівництву товариства, директору заводу «ТІТАЛ» П.П.Брицькому, територіальному управлінню МНС України в Черкаській області – керівник В.М.Гвоздь, за такий чудовий подарунок і пообіцяв оправдати довіру, покладену на пожежних.

– Співпраця нашого управління з керівництвом «Азоту» триває давно і дає плідні результати щодо питань переоснащення. Для такого підрозділу, який вважається найкращим в області, і для якого захист об’єкта – головне, спецтехніка високого рівня потрібна понад усе. Найважливіше, щоб вона не підвела у разі випробування, – зазначив начальник територіального управління МНС в Черкаській області Віктор Михайлович Гвоздь, привітавши колектив зі святом передачі автомобіля у «надійні руки».

Автомобіль освятив священик Свято-Михайлівського кафедрального собору отець Василій.

Під час урочистої церемонії відбулося ряд нагороджень. Після неї – демонструвалися можливості нової техніки.

Всього на озброєнні вогнеборців підприємства 14 пожежних машин, більшості з яких вже 30 років. Востаннє нову пожежну машину «АЗОТ» отримував вісім років тому. Господарі нового автомобіля відразу взялися його випробовувати. Уявну пожежу їм вдалося загасити за лічені секунди.


Ніна Гошуренко,
фото Євдокії Мацокіної

Возврат к списку