<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

14.12.2011

«Азот» продовжує реалізовувати соціальні проекти

Напередодні Дня Святого Миколая, 14 грудня, в гості до вихованців Смілянського будинку-інтернату для дітей-інвалідів завітали представники від ПАТ «АЗОТ» та привезли подарунки: два холодильники й пральну машину, аби зробити комфортнішим життя як дітей, так і працівників інтернату.


Вихованці будинку-інтернату радіють подарункам

Нагадаємо, що ПАТ «АЗОТ» протягом останніх років постійно надає шефську допомогу цьому закладу.

– Ми відповідальне підприємство, яке розуміє потреби суспільства і необхідність допомагати тим, хто цього потребує, – зазначив заступник з корпоративної соціальної відповідальності директора з персоналу ПАТ «АЗОТ» Олексій Федоров. – Тому «Азот» і надалі братиме участь у спільних соціальних проектах, спрямованих на покращення життя.

Разом із представниками від ПАТ «АЗОТ» до інтернату завітали також начальник управління з питань регіональної політики Черкаської облдержадміністрації Галина Гаврилюк та міський голова Сміли Вадим Решетняк.

– Допомога дітям-сиротам та інвалідам – це один із пунктів тристоронньої угоди, підписаної 7  листопада між ПАТ «АЗОТ», Черкаською ОДА та міською радою, – зазначила Галина Гаврилюк. – Нести соціальну відповідальність за цим документом зобов’язалися  усі три сторони. 

Представники влади теж прийшли не з порожніми руками. Вадим Решетняк подарував для вихованців інтернату комп’ютер. Щоправда, зізнався, що придбав техніку за власні гроші, оскільки в бюджеті коштів на це не передбачено.

Наталія БАКАЛОВА, фото автора

Возврат к списку