<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

01.12.2011

Знову в гостях у дітей

Уже кілька років ПАТ «Азот» надає допомогу Смілянському будинку-інтернату для дітей-інвалідів: грошима, обладнанням, апаратурою, транспортом… Нині в інтернаті перебуває 171 дитина. Серед них 52 дитини лежачі, 43 – позбавлені батьківського піклування.


«Азот» допомагає створювати для вихованців інтернату належні умови для навчання та життя

Як розповів директор з персоналу ПАТ «Азот» Ігор Сергієнко, підприємство неодноразово перераховувало благодійні внески, що спрямовувались на потреби Смілянського будинку-інтернату. Тільки реабілітаційного обладнання для дітей з функціональними обмеженнями було закуплено торік на 52 тис. грн. Також за кошти «Азоту» закупили необхідні автозапчастини та відремонтували автомобіль інтернату. Цього року до Дня знань вихованцям інтернату подарували міні-систему «Panasonic» для організації класу співочого мистецтва. До свят азотівці влаштовують для дітей благодійні концерти з врученням їм солодощів, фруктів та подарунків. Ігор Сергієнко підкреслив, що підприємство і надалі опікуватиметься будинком-інтернатом, цікавитиметься потребами його вихованців та надаватиме допомогу.

Напередодні Міжнародного дня інваліда Черкаське ПАТ «Азот» надало транспортну допомогу, щоб волонтери обласного Фонду милосердя і здоров’я, яким керує Лариса Лисенко, разом із творчими дитячими колективами міста змогли побувати з концертною програмою у Смілянському будинку-інтернаті. А на зібрані виробничниками гроші для дітей були закуплені солодощі та фрукти.

Наталія Бакалова

Возврат к списку