<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

11.11.2011

Ремонт Палацу культури «Дружба народів» розпочався

Уже кілька тижнів у Палаці культури «Дружба народів» ПАТ «Азот» (м.Черкаси) кипить робота: ремонтується дах і два танцювальних зали, замінюються вікна. До кінця року планується капітально відремонтувати п’ять залів для дитячих колективів, де, зокрема, буде зроблено спеціальне танцювальне покриття на підлогу. Планується також повністю закінчити покрівлю, дві гримерні та бокові сходи.


Один із танцювальних залів «Дружба народів», де нині тривають ремонтні роботи

Нагадаємо, що реконструкція найбільшого в області закладу культури здійснюється в рамках соціального проекту Голови Ради директорів групи компаній Group DF Дмитра Фірташа «Збережи своє місто», завдяки якому міста, в яких розміщуються підконтрольні  Group DF підприємства, отримують від них суттєву допомогу.

– Обсяги робіт величезні. Палац буде практично повністю реконструйований, – розповідає заступник із соціальних питань директора з персоналу ПАТ «Азот» Галина Бурлака. – Оновиться фойє, вестибюль, гардероб, і, найголовніше, – зал.  Тут буде нове оздоблення, освітлення, повністю оновиться сцена, для якої буде придбано, образно кажучи, новий одяг (завіси, куліси), сучасну світлову й звукову апаратуру, що дасть можливість приймати колективи та виконавців найвищого рівня. Замінимо навіть комунікації та встановимо автономну теплову станцію, що вирішить нарешті проблему опалення. Адже платити за нього доводилося багато, а особливого тепла ми не одержували. Планується, що до Дня міста, який відзначається у червні, буде відремонтовано фасад будівлі, оновлено площу і фонтан. Внутрішні ж роботи мають бути повністю закінчені восени.

Незважаючи на ремонт, Палац продовжує працювати. Адже, як пояснила Галина Бурлака, виступи артистів чи колективів, особливо якщо це гастрольні тури, плануються заздалегідь. Та й заняття для дітей десь потрібно проводити. Адже в «Дружбі народів» займаються 7 танцювальних колективів та вокальна студія, які відвідують більш як півтисячі маленьких черкащан. Тож нині доводиться пристосовуватися до умов: змінювати графіки занять, шукати заміну приміщенням, в яких проводяться ремонти, терміново перед приїздом артистів наводити лад у гримерках. У такому режимі колектив планує працювати до березня, після чого закриється на ремонт.

Керівництво «Дружби народів» запевняє, що оновлений Палац, який і нині є основним концертним майданчиком області, матиме найкращу світлову та звукову апаратуру та проводитиме концерти на найвищому рівні. А ще порадує черкащан розкішшю оздоблення так як тоді, коли він тільки-но відкрився. Площа перед Палацом також має стати окрасою міста та улюбленим місцем відпочинку черкащан із зеленою зоною та дитячими майданчиками.

Наталія Бакалова

Возврат к списку