<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

01.06.2010

Дитячі мрії – це підкови щастя у майбутньому…

У перший день літа у Міжнародний день захисту дітей «винуватці» свята свої кольорові мрії традиційно відтворили на асфальті площі Богдана Хмельницького біля Палацу культури «Дружба народів», де й проходили цікаві урочистості з цієї нагоди, ініціатором якого вкотре став Благодійний фонд «Рідний Дім», залучивши до співучасті Черкаську ОДА, міськвиконком та Черкаське ВАТ «Азот».

Зі словами привітань до усіх присутніх звернувся директор з персоналу ВАТ «Азот» І.А.СЕРГІЄНКО, який передав поздоровлення з Міжнародним днем захисту дітей від почесного президента БФ «Рідний Дім» Л.С.Софієнко, а також від адміністрації підприємства, побажавши дітям сонячної радості та здійснення їхніх найзаповітніших мрій.

Щасливого дитинства, доброго здоров’я, приємних вражень дітям Черкащини побажала голова правління БФ «Рідний Дім» Т.В.КРИВЕНКО, запевнивши всіх у тому, що «Рідний Дім» і надалі буде опікуватися дитячими проблемами, сприятиме подальшому розвитку талановитих діток.

У ході свята всі гості, дорослі й діти мали нагоду познайомитися з виставкою малюнків та творчих робіт, які підготували діти працівників «Азоту» та підопічні обласного фонду «Милосердя і здоров’я».

Цікаві розваги та загадки, «повітряні» атракціони… Словом, все цього дня було для дітей і заради дітей. А ще чудову концертну програму для усіх присутніх підготували кращі дитячі колективи міста.



Роздивляючись малюнки на асфальті у вигляді квітів, сонця, будиночків, портретів тощо, виникає думка, що це не просто малюнки, а дитячі мрії, які у майбутньому обов’язково повинні стати підковами їхнього особистого щастя.



На завершення такого великого святкового дійства до дітей завітали відомі персонажі улюблених творів (все це актори лялькового театру) і влаштували незабутню ігрову музично-танцювальну мандрівку в різні країни світу.

Але ж яке свято без подарунка?! А тому від організаторів кожній дитині дісталися солодкі набори.


Возврат к списку