<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

01.08.2019

Комбінату громадського харчування ПАТ «АЗОТ» – 40 років

Важливу дату відзначають сьогодні, 1 серпня, працівники комбінату громадського харчування ПАТ «АЗОТ», який рівно 40 років тому став структурним підрозділом підприємства і повністю взяв на себе відповідальність за харчування багатотисячного колективу хіміків.


У часи, коли кількість азотівців наближалася до 8 тисяч, працівники КГХ обслуговували 5 їдалень на території підприємства, безліч буфетів у різних цехах, торгову точку та ще й встигали постачати кондитерські вироби в торговельні заклади міста. Про ті часи пам’ятають лише кілька заслужених азотівських «годувальниць», які віддали підприємству по кілька десятків років наполегливої праці.


Найдосвідченішим поваром азотівського КГХ є Марія Соломатіна. Саме їй тут довіряють приготування складних фірмових страв. Великий досвід роботи мають також директор КГХ Ольга Ситник, інженер-технолог Ірина Почтарьова, кухонний працівник Наталія Манько, кондитер V розряду Наталія Ткаченко, шеф-повар Наталія Михайлик, яка керує їдальнею №4. Саме цей заклад громадського харчування є гордістю КГХ та окрасою території підприємства. У 2014 році тут було завершено повну реконструкцію приміщення, під час якої замінено все: від каналізації й водопроводу до обладнання і посуду.


Нині колектив їдальні, а це 12 осіб, підтримує її в прекрасному стані, радує відвідувачів смачними стравами та асортиментом. Тут же працює кондитерський цех, який забезпечує весь «Азот» свіжою, смачною продукцією без жодних шкідливих домішок, працює розвозка молока і води по цехам. Крім того, у їдальні обслуговують працівників підприємства, яким показане лікувально-профілактичне харчування. А сучасна лінія роздачі страв з підігрівом дає можливість подавати страви та напої і теплими, і холодними залежно від пори року та бажань відвідувачів їдальні.


Як зазначила Ольга Ситник, щоб смачно та професійно готувати, потрібно мати талант і велике бажання працювати в сфері громадського харчування. Саме завдяки таким якостям працівники комбінату стають справжніми професіоналами, яких важко замінити, яких знають, цінують і поважають на підприємстві.

Тож бажаємо колективу КГХ подальшої плідної роботи, можливостей для вдосконалення своєї майстерності, достойної винагороди за свою роботу та вдячних відвідувачів.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку