<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

21.01.2016

Соціальна політика ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM базується на міжнародних стандартах

Черкаський «Азот», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), є учасником Глобального договору ООН – ініціативи з корпоративної соціальної відповідальності бізнесу. Підприємство публічно заявляє про готовність інтегрувати світові принципи підприємницької діяльності.

ПАТ «АЗОТ» повністю підтримує задекларовані договором принципи дотримання прав людини, охорони праці, захисту навколишнього середовища, протидії корупції та ін. Усього таких принципів 10. Всі вони відповідають особливостям ділової діяльності підприємства та його корпоративним цінностям.

– Як одне з найбільших підприємств в області, ми розуміємо, що крім власного розвитку, вдосконалення, нарощування виробничих потужностей, ми відповідаємо ще за суспільство, в якому працюємо. Наша мета полягає у вирішенні різних соціально значущих проблем, консолідації всіх зусиль і можливостей для підвищення стандартів життя в місті, – зазначає Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ».



Підприємство комплексно співпрацює з місцевими громадами і системно реалізує великі соціальні проекти у Черкасах.

– Кілька років тому ми уклали соціальні угоди з десятьма школами міста, в яких навчається майже 18 тисяч учнів. Підприємство виконало в навчальних закладах найнеобхідніші ремонти, придбало потрібну техніку, меблі тощо. Восени у різних мікрорайонах міста ми займалися ремонтом пішохідних доріжок, міжквартальних проїздів, тротуарів, зробили ямковий ремонт на деяких найбільш проблемних перехрестях вулиць. Крім того, ми забезпечуємо міські лікарні киснем власного виробництва. Це значна допомога місту. Я вже не кажу, що один із найкращих культурних центрів ПК «Дружба народів» після реконструкції, в яку було вкладено десятки мільйонів гривень, служить не тільки хімікам, а й усім мешканцям міста, – зауважує Костянтин Саленко, директор департаменту з соціальних питань ПАТ «АЗОТ».

Крім того, підприємство компенсує збитки КП «Черкасиелектротранс», спрямовуючи щорічно майже мільйон гривень. Реалізує підприємство і масштабну програму з виготовлення та встановлення дитячих та спортивних майданчиків. За два роки в місті було встановлено 30 комплектів ігрового та 15 комплектів спортивного обладнання. У такий спосіб ПАТ «АЗОТ» значно заощаджує кошти міського бюджету. Взаємодія між підприємством і містом є яскравим прикладом соціальної відповідальності бізнесу.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку