<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

03.12.2015

Зварювальники ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM стали переможцями престижного конкурсу

Зварювальники Черкаського «Азоту», що входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), здобули призові місця на XI всеукраїнському професійному конкурсі «Золотий кубок Бенардоса – 2015», що проходив у Києві.

В конкурсі взяли участь зварювальники з 11-ти українських підприємств. Майстри змагалися в трьох номінаціях, які передбачали застосування різних видів зварювання. Черкаський «Азот» представляли працівники управління капітальних ремонтів Ігор Горішний та Андрій Чорний.

– Наше підприємство має потужний Навчальний центр, завдяки якому ми маємо змогу постійно підвищувати кваліфікацію наших спеціалістів як на базі «Азоту», так і направляючи їх до профільних навчальних закладів та центрів підготовки. Середній розряд наших працівників, які мають робітничі спеціальності, – п’ятий, що є одним із найвищих,  – розповідає Ігор Сергієнко, директор департаменту з управління персоналом ПАТ «АЗОТ». – Завдяки такій роботі ми формуємо високопрофесійний колектив, здатний виконувати найскладніші завдання.

Працівники Черкаського «Азоту» регулярно беруть участь у професійних конкурсах різного рівня. Це можливість не лише показати свої вміння, а й здобути новий досвід. Цього разу конкурсанти з Черкас вкотре підтвердили високу кваліфікацію здобувши призові місця. Так, Ігор Горішний посів І та ІІ місця у двох номінаціях, Андрій Чорний – ІІІ місце.



За результатами конкурсу спеціалісти ПАТ «АЗОТ» запрошені до складу збірної команди, яка наступного року представлятиме Україну на міжнародному конкурсі зварювальників у Китаї.

– У нас працюють зварювальники, яких можна назвати кращими не лише в області, а й загалом на підприємствах України, що підтверджується їхніми перемогами у всеукраїнських та міжнародних конкурсах професійної майстерності. Багато з того, що вони вміють, не робиться на жодному іншому підприємстві області, – коментує Володимир Бандура, начальник управління капітальних ремонтів ПАТ «АЗОТ».

«Золотий кубок» проходив на навчальній базі Міжгалузевого учбово-атестаційного центру інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона (м. Київ). Він присвячений Миколі Бенардосу – українському винахіднику, який розробив технологію дугового зварювання (1981 рік). Організаторами конкурсу є Товариство зварювальників України та Одеське обласне товариство зварювальників. 

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку