<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

19.08.2015

Подарунок до Дня незалежності України хімікам Черкаського «Азоту»

Подарунок до 24-ї річниці Незалежності зробило керівництво OSTCHEM Дмитра Фірташа кращим працівникам підприємств, що входять до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF).

Понад 550 працівників Черкаського ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM побували на присвяченому Дню Незалежності святковому концерті телеканалу «ІНТЕР», що відбувся 17 серпня у Національному палаці мистецтв «Україна» в Києві.

Крім черкаських хіміків до Національного палацу мистецтв «Україна» приїхали працівники ПАТ «Рівнеазот», ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання «АЗОТ», ПАТ «Концерн Стирол». Загалом на святковому концерті побували більш ніж 3,5 тисячі співробітників азотного, титанового, газового, медійного бізнесів Group DF.

«Приємно, що наші працівники стали не лише глядачами концерту, а й безпосередніми учасниками свята, – розповідає Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ». – Адже почули на свою адресу багато теплих слів, слів подяки за свою нелегку працю. Були також відзначені люди, які досягли значних результатів у виробничій діяльності. Зокрема, це  трудові династії з різних підприємств, що віддали улюбленій справі десятки років».


Володимир та Анастасія Бик перед святковим концертом у палаці «Україна»

На всеукраїнському рівні прозвучало прізвище Бик, яке носить династія хіміків Черкаського ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM. Родина має більше 120 років спільного трудового стажу. Її внесок у хімічну галузь було відзначено під час святкового концерту до Дня Незалежності України.

Династія Бик – одна з найбільших на «Азоті». На сьогодні тут трудяться п’ять її представників. Голова родини – Володимир Бик працює начальником відділення в цеху з виробництва аміачної селітри М-9. В цьому ж цеху працює його син Олег (слюсар КВПіА) і невістка Валентина (апаратник амофосу). Дружина Анастасія працює інспектором з охорони праці, а її сестра трудиться в цеху складського господарства.

«Вітання приймати завжди радісно і хвилююче. До того ж приємно, що це відбувалося в колі наших колег з інших підприємств, які знають і розуміють специфіку  праці, – ділиться враженнями Анастасія Бик. – Нам дуже сподобався концерт: почули своїх улюблених виконавців, сподобалася також організація поїздки».

У святковому концерті телеканалу «ІНТЕР» взяли участь найвідоміші зірки української естради: Софія Ротару, Ірина Білик, Олександр Пономарьов, Наталя Могилевська та інші. Вражали глядачів і яскраві та оригінальні декорації, костюми й несподівані спецефекти.  Головним лейтмотивом концерту, підготовленого телеканалом «ІНТЕР»  до 24-ї річниці Незалежності,  було вшанування людей праці, чиїми руками, талантом та наполегливістю й будується Україна. А ще – величезне прагнення українців повернутися до мирного життя на рідній землі.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку