<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

30.03.2015

На «Азоті» пройшли змагання командної першості з настільного тенісу

З 17 по 27 березня цього року в спортивному комплексі ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM проходили змагання  командної першості товариства серед збірних команд структурних підрозділів з настільного тенісу. Традиційно до них увійшли найсильніші азотівські тенісисти-аматори.

Ці змагання були присвячені 50-й річниці від дня отримання підприємством першої продукції. В них взяли участь 10 збірних команд, до складу кожної з яких входили по 3 особи. Традиційний лідер товариства з тенісу, цех електропостачання, цього року представив на першість 4 команди. Три з них потрапили до фіналу і отримали призові місця.

– У нашому структурному підрозділі велика увага приділяється розвитку спорту, в тому числі й тенісу, – розповідає начальник цеху електропостачання Борис Кашперук. – Ми встановили два тенісних столи, завдяки чому працівники у вільний від роботи час можуть відточувати свою майстерність у володінні ракеткою. Перед тим як зробити заявку на першість товариства, в цеху був проведений свій відбірковий тур змагань, щоб визначити найкращих тенісистів.


Призери командної першості "Азоту" з настільного тенісу

Працівники електропостачання також активно займаються волейболом, міні-футболом, дартсом. Загалом, з 2007 року цехом було здобуто 46 кубків з різних видів змагань. У цьогорічній командній першості з тенісу спортсмени цього структурного підрозділу посіли 1, 3 й 4 місця. "Золото" здобула команда під керівництвом досвідченого тенісиста цеху Павла Свідіна, а "бронза" дісталася команді капітана В’ячеслава Алфьорова. Друге місце виборола збірна команда цеху М-5, відділу головного метролога та профспілкового комітету підприємства під керівництвом заступника голови профкому ПАТ «АЗОТ» Андрія Лукашенка.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку