<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

11.03.2015

ПАТ «АЗОТ» допомагає у виготовленні сухих пайків для бійців АТО

Черкаський «Азот» допомагає облаштувати кухню для виготовлення висушених напівфабрикатів, які відправляються для наших військових у зону АТО. На прохання громадської організації «Наш батальйон Укропський сухпай» волонтери підприємства надали необхідний посуд, відремонтували каналізацію, відреставрували стелажі для сушіння овочів.

«Укропський сухпай» розпочав виготовлення сухих борщів ще в жовтні минулого року. Першими дегустаторами цього напівфабрикату стали бійці 14-­го батальйону територіальної оборони «Черкаси», які на свій смак корегували кількість тих чи інших овочів у страві, просили розширити асортимент.

– Разом з лікарем-­дієтологом ми розробили 24 рецепти сухих напівфабрикатів для збалансованого харчування хлопців, які нас захищають, – розповіла волонтер «Укропського сухпаю» Катерина Дубрава. – Крім борщів ми готуємо вітамінний «Імбирний чай» (мед + імбир + лимон), калину з цукром, сало перекручене з часником, пряні корейські салати, енергетичні цукерки на кшталт грильяжу з горіхами, сухофруктами та медом.


На кухні ГО «Наш батальйон Укропський сухпай»

Основна кухня «Укропського сухпаю» знаходиться нині на колишній кухні тютюнової фабрики за адресою вул. Благовісна, 170. Проте вона лише устатковується. Волонтери ініціативної групи працівників «Азоту» «Україна понад усе» надали необхідний посуд: каструлі, харчові ємності, пательні, ополоники тощо.

Дізнавшись про проблему з каналізаційними комунікаціями, азотівці замінили каналізацію у підвалі, яка була поїдена іржею, а, подекуди – замащена цементом. Також, працівники «Азоту» допомогли з підключенням овочечистки, винайшли і виготовили фільтр до неї, аби не засмічувати досить ненадійну каналізацію. Робітники управління капітальних ремонтів та цеху захисних покриттів допомогли допрацювати стелажі для попередньої сушки овочів, які були лише у вигляді заготовок, та виготовили ще один стелаж. Тепер на них проходять підготовку перед сушкою для позбавлення зайвої вологи одночасно до 500 кг овочів. Працівники ВГРЗ придбали якісну дрібну сітку й натягли її на піддони до сушильних шаф, виготовлених для «укропської» кухні небайдужими громадянами.

Крім того, азотівці придбали для переробки в «сухпай» 14 кг сала, яке передали до 4­-х підрозділів ЗСУ та одного доб­ровольчого батальйону.

Волонтери ГО «Наш батальйон» дуже вдячні «Азоту» за допомогу. Спільними зусиллями вдається потроху налагоджувати роботу «укропської кухні».

Волонтерська група «Ураїна понад усе» продовжує надавати допомогу бійцям АТО за всіма найважливішими напрямками. Так, за останній час було придбано ще один (вже третій) бензиновий генератор. Його отримала 93 бригада, що дислокується в с. Піски. Для мобілізованого до Збройних сил України працівника цеху К­-6 Михайла Реви було придбано берци, спальний та речовий мішки, для Віталія Гожка, мама якого працює в бюро розмножувальної техніки підприємства, – бушлат, теплі штани, гумові чоботи, тактичні рукавиці, 2 комплекти термобілизни. На прохання бійців 81 аеромобільної бригади «КІБОРГИ» було передано 300 м² поліетиленової плівки, для госпіталю з пораненими військовими, що в м. Артемівськ Донецької області, волонтери «Азоту» передали 50 комплектів білизни, а для батальйону «Айдар» – два примуси.

Цей список можна продов­жувати. Завдяки коштам, які здають працівники «Азоту» та самовідданій роботі його волонтерів, колектив підприємства робить свій внесок у захист України.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку